Törkeä varkaus Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Pohjanmaan poliisilaitoksella on tapahtunut useita törkeitä varkauksia viikon aikana. Pohjanmaan poliisilaitos pyytää vihjeitä omaisuusrikoksiin liittyen.

Vestas Finland Oy:n tuulivoimatyömaalta Soinin Möksyntiellä anastettu yli 3500 kiloa kuparia ja aiheutettu mittavat vahingot työmaalla rakenteilla oleviin tuulivoimaloihin.

MAINOS

Törkeä varkaus on tapahtunut 20.5. – 27.5. välisenä aikana. Poliisi pyytää havaintoja alueella tai sen läheisyydessä varsinkin ilta-aikaan tehdyistä ajoneuvoista, tai muusta poikkeavasta toiminnasta osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi. 

Asuntomurto Vaasassa

Verkkokadulla Kotirannalla murtauduttiin asuttuun asuntoon ulko-ovea vääntämällä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Asunnosta anastettiin muun muassa Yosemite merkkinen sähköpyörä, kannettava Asus-merkkinen tietokone ja muuta käyttötavaraa. Törkeään varkauteen liittyvät havainnot pyydetään lähettämään osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi 

Mönkijä anastettu Vaasassa

Perjantain ja lauantain välisenä yönä varastettiin Polaris Ranger 570 ns. koppimönkijä Kotirannalta. Mönkijän rekisterinumero on 587-CAS. Havainnot tapahtumapaikan läheisyydestä ja mönkijästä pyydetään osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi 

Huijausviestejä liikenteessä

Edelleen erilaisia petosrikoksia kirjataan päivittäin ympäri Pohjanmaata. Eri pankkien nimissä lähetetään edelleen tekaistuja sähköposteja, joissa uhria pyydetään tekemään toimia sähköpostissa aukeavan linkin kautta.

Uutena ilmiönä on nyt noussut esiin tekstiviestillä tulevat petokset, joissa esimerkiksi uhrin lapsi pyytää vanhemmalta rahaa laskujen maksamiseen ja ilmoittaa samalla uuden puhelinnumeronsa. 

Poliisi kehottaa jokaista aina valppauteen sähköpostilla tai tekstiviesteillä tulevista yhteydenotoista raha-asioihin liittyen. Lisäksi muistutetaan tarkistamaan aina suoraan pankista tai pyytäjältä asian oikea laita ennen rahojen siirtoa tai minkäänlaisten henkilötietojen antamista. 
 

MAINOS
Edellinen artikkeliVM Carpet tyky-matkalla Espanjassa
Seuraava artikkeliPattijoki parempi Kitrolla