25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Vimpeli parempi Kitrolla

Vimpelin Veto vieraili Kitrolla sunnuntaina. Ensimmäisellä jaksolla Veto meni menojaan. Toinen jakso oli erittäin tiukkaa vääntöä. Veto vei ottelun jaksoin 0-2 (3-11, 2-3).

Veto ratkaisi ensimmäisen jakson toisessa vuorossa lyömällä peräti 9 juoksua.

MAINOS

Jakson ja ottelun avausjuoksu nähtiin heti ottelun avausvuorossa, kun Ankkurit siirtyi Atte Kuosmasen lyönnillä 1-0 johtoon. Veto saa vuorossa palottoman ajotilanteen, mutta Ankkurien takatilanne pelaaminen toimii ja 1-0 säilyy taululla.

Toisen vuoron aloittavalla Ankkurit lisäsi johtoon 3-0 lukemiksi, kun Elmeri Koivusalmi toi harhaheitolla juoksun ja Juho Ihamäki onnistui viimeisenä lyöjänä kotiuttamaan Atte Kuosmasen.  Vimpelin sisäpeli aukesi toisessa vuorossa ja se löi jopa yhdeksän juoksua. Onnistujana muun muassa Teemu Kinnunen, joka takakentän puhkaisulla tyhjäsi pajatson.

Ankkurit ei tästä enää toipunut. Tilanteita oli jakson kahdessa viimeisessä vuorossa, mutta miestä ei saatu kotiin. Kolmannessa vuorossa Veto löi jakson loppulukemiksi 3-11 Mikko Kanalan kunnarilla sekä Matias Rinta-ahon kotiutuksella.

Toinen jakso oli erittäin tiukka.

Toisen jakson avausvuorossa molemmat joukkueet onnistuivat juoksujen lyönnissä. Vimpeli onnistui kerran aloittavalla vuorolla, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti Mikko Vihriälän. Ankkurit siirtyi omalla vuorolla 2-1 johtoon, kun ajotilanteissa Tuukka Etula ja Juho Ihamäki onnistuivat kotiutuksissa. Juoksujen tuojiksi merkittiin Elmeri Koivusalmi sekä Nestori Yli-Sissala.

Toisen vuoron aloittavalla Veto tasoitti ottelun, kun Vainionpää kotiutti komealla kumuralla Mikko Vihriälän. Ankkurit oli lähellä siirtyä omalla vuorollaan johtoon, mutta Vedon koppari Elmeri Anttila näytti kovaa kättään ja Elmeri Koivusalmesta palo kotiin.

Kolmanteen vuoroon lähdettiin tasatilanteessa 2-2 ja myös vuoron jälkeen lukemat on samat. Veto ei onnistunut saamaan miestä kolmoselle. Ankkureilla oli paikka lyödä johtojuoksu, mutta kotiutuslyönnit jäivät piippuun.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Veto onnistui kerran ja jälleen asialla oli Vainionpää, joka kotiutti Jere Saukon. Ankkureille ei vuorossa paikkaa rakentunut, joten jakso niukasti Vedolle lukemin 2-3 ja koko ottelun voitto Vedon nimiin jaksoin 0-2 (3-11, 2-3)

Tuukka Etulalle jatkosopimus kaudelle 2024

– Ankkurien joukkueessa on hyvä juttu meneillään ja menemme määrätietoisesti tavoitteita kohde, jatkosopimuksen kaudelle 2024 tehnyt Tuukka Etula sanoo.- Täällä on aivan mahtava jatkaa töitä ja mennä joukkueen kanssa tavoitteita kohden.

– Lisäksi harjoitusmahdollisuudet ovat aivan huippuluokkaa, mikä mahdollistaa oman kehittymisen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät