Poliisi valvoo nopeuksia viikonloppuna

Mainos[adrotate banner="3"]

Poliisi valvoo kovia ylinopeuksia 9.-11. kesäkuuta välisenä aikana valtakunnallisesti erityisesti pääteillä. Valvonnan painopiste on kovissa nopeuksissa pääteillä, mutta nopeus- ja muuta liikennevalvontaa ei ole unohdettu myöskään taajamissa.

Valvontaa toteutetaan vuorokauden ympäri myös öisin kaikilla käytettävissä olevilla valvontakeinoilla ja -resursseilla. Poliisin nopeusvalvonnan painopiste on tällä kertaa kovissa ylinopeuksissa. 

MAINOS

– Noin kolmasosaan kuolemaan johtavista tieliikenneonnettomuuksista liittyy liian suuri tai väärä tilannenopeus. Suuremmissa nopeuksissa tapahtuvat onnettomuudet aiheuttavat paljon enemmän vahinkoa kuin alhaisemmassa nopeudessa tapahtuvat onnettomuudet. Suuret ajonopeudet ovat yksi erityisesti nuorten mieskuljettajien riskialttiin ajotavan piirteistä, toteaa poliisitarkastaja Heikki Kallio Poliisihallituksesta.

Tehostetun liikennevalvonnan myötä poliisi toivottaa tienkäyttäjille turvallista kesää ja edellyttää liikennesääntöjen noudattamista.

MAINOS
Edellinen artikkeliMTK lahjoitti Lappajärven päiväkodille
Seuraava artikkeliPro metsä -palkinto metsäasiakaspäällikkö Arto Lammille