14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Pro metsä -palkinto metsäasiakaspäällikkö Arto Lammille

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan metsäneuvosto on myöntänyt vuoden 2023 Pro metsä -palkinnot.  Pro metsä -palkinto on tapa kiittää ja kannustaa metsien ja metsäalan hyväksi tehdystä työstä maakunnissa.

Palkinto myönnetään henkilölle, työryhmälle, yritykselle tai muulle yhteisölle kiitoksena aktiivisesta, innovatiivisesta ja tuloksekkaasta työstä alueellisen metsäohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

MAINOS
Metsäalan muutosta kuvaavan sinikuusen istutti Arto Lammen kanssa Metsäkeskuksen elinkeinopäällikkö Yrjö Ylkänen.

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Pro metsä -palkinto myönnetään tänä vuonna kahdelle henkilölle: karijokelaiselle metsätalousyrittäjä Esa Saaristolle ja UPM Metsän soinilaiselle metsäasiakaspäällikkö Arto Lammille.

Metsätalousyrittäjä Esa Saaristo on aktiivisesti metsiään hoitava ja hyödyntävä metsänomistaja. Omien metsien hoidon lisäksi hän on ollut käynnistämässä myös monia erilaisia metsänomistajien yhteishankkeita kuten esimerkiksi metsäteiden perusparannuksia.

UPM Metsän metsäasiakaspäällikkö Arto Lammi on edistänyt määrätietoisesti koko työuransa ajan metsätalouden merkitystä sekä metsien aktiivista ja kestävää käyttöä.

– Hänen tekemänsä työ näkyy erityisesti Etelä- ja Keski-Pohjanmaan maakuntien alueella. Hän on toiminut viime vuodet aktiivisesti myös metsäohjelman metsätaloutta ja puunkäyttöä edistävän toimeenpanoryhmän puheenjohtajana tehden tässä tehtävässä laaja-alaisesti työtä koko metsäalan hyväksi, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan metsäneuvoston sihteeri ja Metsäkeskuksen elinkeinopäällikkö Yrjö Ylkänen sanoo.

Arto Lammin palkinto luovutettiin hänelle tänään perjantaina ja Pro metsä -kunniakirjan lisäksi paikalle istutettiin puu kuvastamaan kasvua, tulevaisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät