17 C
Alajärvi
lauantai 23.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Vilkas kesä starttasi Soinin Sisun yleisurheilussa

Soinin Sisun kesän yleisurheilukausi on käynnistynyt vilkkaana. Yleisurheilukoulut 2011-2017 syntyneille lapsille käynnistyivät jo toukokuun alkupuolella ja ovat houkutelleet mukaansa peräti 85 lasta, mikä on todella huikea määrä Soinin kokoisessa paikassa.

Cooperin testi juostiin Soinin urheilukentällä. Mukana oli hieno määrä juoksijoita, peräti 50.

Pienten yu-koulu 2018-2019 syntyneille alkoi lisäksi vielä eilen tiistaina ja jatkuu aina tiistaisin kello 17-17.45. Sen vetäjinä toimivat Jennika ja Joanna Ojala

Kevään Cooperin testi pinkaistiin toukokuun loppupuolella ja mukana oli hieno määrä juoksijoita, peräti 50. Matkan lähdettiin Merja Korpelan pitämän alkulämmittelyn jälkeen.

MAINOS

Testissä nähtiin paljon hienoja suorituksia ja hiki päässä juoksemista. Tuloksetkin olivat komeita, sillä 11 -vuotias Niklas Mäki juoksi huikeat 2660 metriä, 13 -vuotias Pihla Peura 2630 metriä, +50 ikäluokan Marju Kiviaho 2370 metriä ja +50 ikäluokan Rami Puro 2520 metriä!

Soinin Sisun yleisurheilukoulu on päässyt hyvään vauhtiin tämän kesän osalta. Mukana on jälleen huikea määrä lapsia.

Kovasti tuli toivetta, että otetaan syksyllä uudestaan ja niin tehdään. Nyt on kesä aikaa treenailla!

Hippo-cup -kisoja on luvassa 6.6., 6.7. ja 3.8. sekä Hippo-ottelut 30.7. Kunniakierros juostaan 20.6. ja Suomenselän kisat käydään 20.7. Elikuun 22. päivä edessä ovat vielä maastojuoksukisat.

Soinin Sisun yleisurheilun sponsorit ovat Osuuspankki OP, KM rahti Oy, Koneurakointi Aki Sammalisto Oy, Soinin Apteekki, K-Market Kaneli ja Puutuote Jussila. Viime viikon tiistaina sponsorit saatiin yleisurheilukentälle, jossa jaettiin yleisurheilukoulupaitoja. Paidan pääväri tänä vuonna Sisun musta, punaisilla ja valkoisilla teksteillä.

Soinin Sisun verkka- ja tuulipuvuista on tehty yhteistilaus, mutta mikäli tarvetta on, voidaan asuja tilata vielä lisää.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät