-0.2 C
maanantai 29.4.2024

Ankkureille harmillinen tappio Kitrolla

Manse kävi vierailulla Kitrolla ja oli Ankkureita etevämpi jaksoin 0-2 (1-3, 3-6). Mansen pelaajat löi kolme kunnaria tyhjään kenttään, minkä kautta he saivat hallinnan ottelussa.

Ensimmäisen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurien lyönnit jäi piippuun. Manse sai kuitenkin otteluun sisäpelissä loistavan alun, kun Severi Tikkakoski löi kärkietenijänä pallon maisemiin kakkosluukusta ja kiersi kunnarin.

Vuorossa nähtiin Mansen osalta vielä kaksi lisäjuoksua, kun Juha Puhtimäki kotiutti Tikkakosken kotiin ja Topias Lilja löi kakkosluukusta pallon läpi kunnarin arvoisesti ja taululla oli lukemat 0-3.

Toisessa vuorossa nähtiin Ankkurien ensimmäinen kolmostilanne ja he myös onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 1-3, kun Jami Lassila löi Superpesisuran ensimmäisen juoksunsa kotiuttamalla tappikumuralla Ville Keltikankaan.

Ensimmäisen jakson kahdessa viimeisessä vuorossa molemmilla oli paikkansa lyödä lisäjuoksuja, mutta takatilanne puolustaminen onnistui joukkueilta ja jakso kirjattiin Mansen 1-3 voittolukemiin.

Toisen jakson ensimmäisessä sisävuorossa Mansen peli näytti jo kuihtuvan täysin, kun tilanteita ei syntynyt. Topias Lilja oli kuitenkin eri mieltä ja löi takakentän puhkaisulla tyhjään kenttään jo ottelun toisen kunnarinsa. Lisäjuoksuja Manse ei kuitenkaan onnistunut lyömään. Ankkurit myös rakensivat vuorossa kolmostilanteen, mutta tilanne kuoli täysin turhaan takapaloon.

Jakson toisessa vuorossa Manse lisäsi johtoaan 0-4 lukemiin Juha Puhtimäen, Tomi Lehtosen ja Perttu Ruuskan onnistuessa kotiutuksissa. Ankkuritkin sai paikkansa ja onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 1-4 Tuukka Etulan komealla kakkospuolen läpilyönnillä.

Kolmannessa vuorossa Mansen tilanteiden rakentelu oli heikkoa, mutta Ankkurit sai tilannetta päälle ja onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-4 Juho Ihamäen pussarilla, millä Elmeri Koivusalmi kiiti kotiin.

Neljännen vuoron aloittavalla sisävuorolla Manse ratkaisi ottelun voiton. Perttu Ruuska löi komean kolmosrajaleikkurin ajotilanteessa ja Juuso Myllyniemi sekä Puhtimäki toivat tilanteeksi 2-6. Ankkurit sai pientä lohtua vielä tasoittavalla vuorolla, kun Lauri Ihamäki kotiutti Koivusalmen.

Ottelu kirjattiin Mansen voittoon jaksoin 0-2 (1-3, 3-6).