25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ankkureille voitto!

Ankkurit ja JymyJussit kävivät lauantaina tiukan kamppailun Kitrolla. Juho Ihamäki nousi ottelun ratkaisijaksi.

Ottelun ensimmäinen jakso oli Ankureilta heikkoa sisäpeliä, eikä tilanteita meinannut syntyä. Heikon sisäpelin jaksolla kertoo myös se, että jokeritykki Juho Ihamäki ei päässyt jakson aikana lyömään kertaakaan.

MAINOS

JymyJussit sen sijaan onnistuivat hyvin tilanteiden rakentelussa ja vei jakson 4-0 lukemin. Kaikki neljä juoksua syntyivät kolmannessa vuorossa. Onnistujina Toni Marjamäki, Antton Peltomäki sekä Markus Hallasuo kahdesti. 

Toisella jaksolla Ankkurien sisäpeli lähti kulkemaan paremmin ja Ankkurit siirtyivät avausvuorossa 1-0 johtoon Juho Ihamäen kotiuttaessa Mikael Penninkankaan. Jakson seuraavaa juoksua saatiin odottaa kolmannen vuoron aloittavalle asti, kun JymyJussit tuli tasoihin Toni Marjamäen lyönnillä.

Ankkurit siirtyi omalla vuorollaan 3-1 johtoon Juho Ihamäen komealla kakksospuolen puhkaisulla, millä Penninkangas ja Nestori Yli-Sissala juoksivat kotiin. JymyJussit ei onnistunut enää jaksolla juoksujen teossa ja ratkaisua haettiin supervuorosta. 

Supervuoron aloittavalla JymyJussit ei onnistunut siirtymään johtoon. Ankkurit sai omalle sisävuorolleen loistoalun, kärki rakensi palottoman ajon ja ratkaisi ottelun voiton Juho Ihamäen ottelun neljällä lyödyllä juoksulla. 

Voitto Ankkureille tiukkojen vaiheiden jälkeen jaksoin 2-1 (0-4, 3-1, 1-0s).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät