12.2 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Rock & Rolls Cover Band ja euron juustot saapuvat Alajärvelle!

Alajärven Rollsissa rävähtää perjantaina 14.7., kun Rock & Rolls Cover Band ja Rollsin tapahtumapäivä euron juustoineen rantautuu paikkakunnalle!

Rock & Rolls Cover Band on Rolls-hampurilaisketjun oma promobändi, joka nostattaa tunnelmaa erilaisissa Rolls- markkinointitapahtumissa sekä kaikenlaisissa juhlissa ja bileissä läpi Suomen!

MAINOS

Rock & Rolls Cover Band koostuu ketjun omista miehistä ja musiikin ammattiosaajista. Bändiä kipparoi ketjujohtaja Jouko ”Jokke” Huumo (laulu ja basso) ja rumpubiitit ja fillit takoo taidolla hallintopäällikkö Tommi ”Oka” Oksanen. Kitarassa kuullaan Lappajärveltä lähtöisin olevaa Tuomo Övermarkia.

Bändin ohjelmisto koostuu maailmanluokan hiteistä, unohtamatta kuitenkaan Suomirokin kirkkaimpia helmiä.

– Rolls-ketjun taustalla on kaksi perhettä, joista minä olen basisti-laulaja ja toisen perheen Tommi Oksanen rumpali, kertoo Jouko Huumo. – Bändimme on varsin erikoinen, sillä vastaani ei ole tullut vastaavaa, että johtajat kiertävät ympäri Suomea ketjun yrittäjien toimipaikoissa oman bändinsä kanssa!

Bändi on tehnyt noin 400 keikkaa vuodesta 2015 lukien ja Suomi on kierretty laidasta laitaan, kaikki sata toimipaikkaa. Systeemi on aina sama: paikallinen yrittäjä tarjoaa asiakkaille euron juustoja max viisi kappaletta per asiakas ja ketju tuo paikalle bändin sekä muuta mukavaa ohjelmaa, kuten ilmaisen onnenpyörän, jossa jokainen voittaa!

– Ennätyksemme on Nivalasta, jossa paikallinen Rolls myi seitsemässä tunnissa hurjat 4500 euron juustoa!

Rock & Rolls Cover Band on siis ketjun johtajien keino yhdistää työ ja markkinointi omaan harrastukseensa, joten asiaan suhtaudutaan sen mukaan, täysillä ja hyvällä fiiliksellä. Kalusteisiin on satsattu, samoin äänitekniikkaan ja kiertuetta kuljetaan viimeisen päälle hyvällä keikkabussilla, jonka nimenä on tietenkin Big Mama.

– Olemme ylpeitä Rollsista, joka on rakennettu tyhjästä ilman tukirahoja. Se on ainoa hampurilaisketju, jolla on avainlipputunnus. Kun perustimme Rollisin vuonna 1988 Seinäjoelle, emme edes haaveilleet siitä mitä se on nyt. Meillä on hyvät tuotteet, joiden kanssa on hyvä olla esillä!

Alajärvellä tapahtuma on perjantaina 14.7. kello 11-18 ja bändi esiintyy kello 12, 14, 16 sekä 18.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät