17.7 C
Alajärvi
lauantai 23.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Ränki Match Show tuotti hyväntekeväisyyteen mukavan summan!

Lehtimäen Ränkiviikon päätteeksi käytiin ensimmäinen koirien leikkimielinen näyttely Ränki Match Show, joka saavuttikin suuren suosion kaikkien muiden kotiseutuviikon tapahtumien tavoin.

Tapahtumaan tuli kaikkiaan 111 ilmoittautumista ja lisäksi mukaan lähti ilahduttavan suuri joukko katsojia, jotka osallistuivat ahkerasti myös arpajaisiin ja näin tapahtumasta kootun tilin kartuttamiseen.

Tapahtuman avulla koottiin 1436 euron tuotto, joka luovutettiin maanantaina kokonaisuudessaan maahanmuuttokoordinaattori Aire Honkolan välityksellä Lehtimäellä asuvien ukrainalaisten hyväksi. Tavoite täyttyi hyvin, sillä keräyssummalla perheet pääsevät reissulle Ähtärin Eläinpuistoon ja saavat käyttöönsä myös rahaa ruokailuun tai ostoksiin.

MAINOS

Osallistujia paikalle tuli hyvin laajalta alueelta ja Best In Show ja samalla vuoden 2023 Ränkikoira sekä arvokkaan grillaussetin voittaja oli Seinäjoella asustava havannankoiran pentu Melvin, jonka omistaa Laura Hankaniemi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät