13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

KyKy-Betsetille kolme tärkeää jatkosopimusta

Miko ”Mosse” Kostamolla alkaa Kyyjärvellä jo seitsemäs kausi. Tämä 2002 syntynyt pelaaja on joukkueen pelaajista ainoa, joka on Kyyjärveltä lähtöisin. Kyyjärven lisäksi hän on nuorempana pelannut Alajärven Ankkureissa, Alahärmän Kisassa ja Seinäjoki Lentiksessä. Kesäisin tämä takakentän taituri näyttää kykyjään beach volley -kentillä.

Guntis Atars toteaa, että Mosse on Kyyjärveltä kotoisin oleva nuori ja taitava libero. – Vielä on kuitenkin kehittymisen varaa ja tulevaisuudessa kovalla työllä voi kehittyä hyväksi liberoksi liigaan.

MAINOS

Mosse Kostamo itse kertoo fiiliksien olevan hyvät. – Oma tavoite on pysyä seuraavana kautena ehjänä. Joukkueelta odotan, että ollaan kovempia kuin muut ja voitetaan.

Toinen jatkajista on kyyjärveläisille tutuksi tullut Aivars Petrusevics. Petrusevics aloittaa Kyyjärvellä jo kuudennen kautensa ja peräti yhdennentoista kautensa Suomessa, seitsemännen Mestaruusliigassa. Tämä taituri jaksaa edelleen ihastuttaa ja hämmästyttää yleisöä kovalla fyysisellä kunnollaan ja pistetehtailullaan.

Hän on joukkueen kokenein pelaaja ja tärkeä tukipilari nuoremmille pelaajille. Ei paljoa esittelyjä kaipaa. Viime kaudella hän paukutti 45 ässää ja tehden kaiken kaikkiaan 399 pistettä.

Guntis Atars luonnehtii Petrusevicsta kokeneeksi pelaajaksi, joka on pelannut Suomessa pitkään, joten täällä tiedetään millainen pelaaja kyseessä. – Hyvässä fyysisessä kunnossa ja tekee työnsä varmasti kentällä hyvin sekä auttaa nuorempia pelaajia joukkueessa.

Aivars Petrusevics on iloinen, että voi edelleen pelata lentopalloa ja nauttia siitä. – Kyyjärvi on minun toinen kotini ja pelaaminen KyKy-Betsetissä tuntuu kuin olisin KyKy-Betsetin oma pelaaja enkä vain vieras. Joukkueen rakentaminen on vielä hieman kesken, muutama pelaaja puuttuu muutamalta pelipaikalta.

– Kun joukkue on valmis, se tulee olemaan mahtava porukka pelaajia. Odotan joukkuekavereiltani hyvää asennetta kentällä ja sen ulkopuolella. Kommunikaatiota sekä halua näyttää oma osaamisensa. Tavoitteeni on pelata finaaleissa.

26-vuotiaalla Kasper Pennasella alkaa seitsemäs liigakausi, joista toinen Kyyjärvellä. Viime kaudella jo enemmän vastuuta saanut yleispelaaja haluaa ottaa kehitysaskeleita tulevalla kaudella. Kesä on totuttuun tapaan kulunut paljon fysiikkaa harjoitellen sekä beach volley -kenttiä kiertäen. Aikaisemmin
liigakokemusta on kertynyt Leka Volleysta, Pielaveden Samposta sekä Savo Volleysta.

Guntis Atarsin mukaan Pennasesta näkee, että motivaatio ja palo lajia kohtaan on kohdillaan. – Hän antaa kovan taiston muille yleispelaajille peliajasta, mikä on todella hyvä. Kokemusta löytyy jonkin verran. Tarvitsee tehdä töitä ja saada lisää voimaa.

Kasper Pennasella on odottavaiset fiilikset. – Mielenkiintoista nähdä, minne asti tulevan kauden joukkueella päästään sekä miten toiminta kehittyy, kun kokemusta on jo yhdestä liigakaudesta. Odotan, että tällä joukkueella päästään pudotuspeleihin.

– Harjoituksissa meno vaikuttanut hyvältä ja Guntsa on tuonut treeneihin jämäkkyyttä sekä tekemisen meininkiä. Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta sekä taistella peliajasta.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät