6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Veto voittoon Kitrolla

Runkosarjan viimeinen kamppailu käytiin Kitrolla ja vastassa oli naapuri Vimpelin Veto. Ensimmäinen jakso oli tasaista, mutta toisella jaksolla Veto näytti vahvuutensa ja vie voiton ottelusta jaksoin 0-2 (2-3, 0-8).

Veto aloitti ottelun sisältä ja onnistui ensimmäisessä vuorossa avaamaan juoksutilinsä, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti kumuralla Olli Heikkalan. Ankkurit ei ottelun ensimmäisessä sisävuorossa saanut tilanteita aikaan.

MAINOS

Toisessa vuorossa Vedon Matias Rinta-Aho siirsi joukkueensa 0-2 johtoon kotiuttamalla Ankkurikasvatti Jere Saukon. Ankkurit sai toisessa vuorossa ensimmäisen paikkansa juoksun lyöntiin, mutta kotiutusyritys Juho Ihamäeltä kantoi kopiksi.

Kolmannessa vuorossa Vedon sisäpeliä sotki Ankkurien lukkari Elmeri Iivonen, mutta Veto kuitenkin väkisin rakensi paikan ja Vainionpää onnistui lyömään 0-3 taululle. Ankkurit avasi kolmannessa vuorossa ottelun juoksutilin, kun Juho Ihamäki kotiutti kovalla kolmospussarilla Elmeri Koivusalmen.

Veto ei jakson ratkaisevassa vuorossa onnistunut juoksujen teossa. Ankkureille omassa vuorossa rakentui paikkansa, mutta vain yksi onnistuminen nähtiin, kun Riku Utanen kotiutti komealla kumuralla Ville Keltikankaan. Jakso päättyi niukasti Vedolle lukemin 2-3.

Toisella jaksolla Ankkurien sisäpelissä oli vaikeuksia ja suurin syy siihen on Vedon vahva ulkopeli. Veto vei jakson selvästi.

Ankkurien sisäpeli oli heikkoa toisen jakson ensimmäisessä vuorossa. Ensimmäisessä vuorossa Veto sen sijaan takoi peräti kuusi juoksua. Ensimmäisenä onnistujana kunnostautui Elmeri Anttila komealla kakkospuolen puhkaisulla. Tämän jälkeen Vedon lyöntipeli aukesi ja Vainionpää, Janne Mäkelä, Jere Saukko, Mikko Vihriälä sekä Severi Lassila löivät juoksun mieheen ja tilanne taululla oli 0-6.

Jakson toisessa vuorossa molemmat joukkueet pelasi sisällä tynkävuoron ja tilanteita ei nähty.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit jää jälleen ilman kolmostilanteita, mutta Veto onnistuu siirtymään 0-8 johtoon Vainionpään ja Mäkelän lyönneillä.

Ankkurit sai ensimmäisen kolmostilanteensa jakson ratkaisevassa vuorossa, mutta juoksua ei saatu aikaan ja Veto vei toisen jakson selkeästi lukemin 0-8 ja koko ottelun jaksoin 0-2 (2-3, 0-8).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät