17 C
Alajärvi
lauantai 23.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Alajärven satavuotias Kokoomus etsii sataa ideaa kaupungin parhaaksi!

Alajärven Kokoomus ry on käynnistänyt ideakilpailun, jolla etsitään sataa ideaa asukasviihtyvyyden ja palvelujen parantamiseksi Alajärvellä!

Mikä olisi se asia, joka saisi juuri sinut tai läheisesi viihtymään Alajärvellä paremmin? Mikä tekisi Alajärvestä paremman paikan asua ja yrittää? Vaikuttaako siihen jokin palvelu, puistot, valaistus tai yleinen ilmapiiri? Kerro ideasi, niin Kokoomus lupaa ajaa parhaita ideoita eteenpäin aina toteutukseen saakka!

– Kilpailu on jatkumoa sata vuotta täyttävän Alajärven Kokoomus ry:n teemavuotta, kertoo puheenjohtaja Jukka-Pekka Finnilä. – Kilpailu käynnistyi 1.9. ja se päättyy loka-marraskuulla kauppakeskus Maxin piha-alueella järjestettävään suureen kansanjuhlaan.

MAINOS

Kansanjuhlaan ovat kaikki tervetulleita ja jokainen ideansa kertonut myös saa siellä pienen ideapalkinnon. Jos kisa poikii jonkin huippuidean, sen keksijä tullaan varmasti huomioimaan vielä erikseen.

Kisaan voi osallistua suoraan some-kampanjoiden kautta tai laittamalla mailia jukka.pekka.finnila@alajarvi.fi tai yksinkertaisesti tarttumalla hihasta Kokoomuksen väkeä nähdessään ja kertomalla ideansa kasvokkain. Idean voi kertoa vielä myös kansanjuhlassa.

– Toivomme saavamme kokoon sata ideaa, Finnilä sanoo ja lupaa, että nämä ideat toimivat myös hyvänä ohjenuorana Kokoomuksen valtuutetuille, sillä kukapa on oman asuinalueensa parempi asiantuntija, kuin asukas itse?

Ideoita uskaltaa tähän kisaan heittää todella matalalla kynnyksellä, sillä kaikki otetaan vastaan kiitollisina. Kisan myötä halutaan nostaa keskiöön kuntalaiset, että heidän kehitysideoidensa kuuleminen olisi mahdollisimman helppoa!

Itse kansanjuhlasta on tulossa tapahtuma, jonka antimissa on uutta ja kotimaista! Se on samalla juhlavuoden huipentuma, jonka ohjelmasta kerrotaan lisää myöhemmin!

Nyt kuitenkin on aika kertoa kaikki ne ajatukset, jotka aiheuttavat harmia tai haastetta, ja kertoa miten asiaan saataisiin parannusta! Kaikki ideat ovat tervetulleita!

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät