-21.1 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Heikkala alueen paras

Ensimmäistä kertaa urallaan etenijäkuninkuuden voittanut Vimpelin Vedon Olli Heikkala on valittu Pesäpalloliiton Läntisen alueen parhaaksi miespelaajaksi. Läntisen alueen päättäjäis- ja palkintojenjakogaala pidettiin Kauhajoen IKHAreenalla.

Vuoden naispelaajana palkittiin Porin Pesäkarhujen Emilia Linna. Nuorisopelaaja-palkinnot menivät Seinäjoen JymyJussien Aapo Hiltuselle ja Porin Pesäkarhujen Tiia Peltoselle. Vuoden seurana palkittiin Kankaanpään Maila.

MAINOS

Pesäpalloliiton Läntiseen alueeseen kuuluvat Pohjanmaa ja Satakunta. Alueella on toimivaa seuraa ja pesiksen parissa noin 4 450 lisenssiharrastajaa. Aluevastaava Anna Tuomola kertoo, että vahvaa kilpailutoimintaa on G-ikäisistä Superpesikseen saakka. Läntisen alueen vahvasta junioritoiminnasta kertoo kaksi saavutettua SM-mitalia ja viisi leirimitalia.

– Seuroissa tehdään todella hyvää ja vahvaa juniorityötä. Läntinen alue järjestää vuosittain omaa alueleiriään, Etenee-leiriä. Se järjestetään vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla.

Porin Pesäkarhut voitti naisten mestaruuden, Vimpelin Veto miesten hopeaa ja Lapuan Virkiä naisten Superpesis-pronssia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät