Jani Takamaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varatoimitusjohtajaksi

JPYP:n kehittämispäällikkö Jani Takamaa on valittu Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varatoimitusjohtajaksi.
Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi varatoimitusjohtajaksi Jani Takamaan. Takamaa aloittaa tehtävässä 1.1.2024.

Takamaa siirtyy tehtävään Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n kehittämispäällikön tehtävästä.

MAINOS

Yrittäjyys ja yrittäjäjärjestö ovat Takamaalle tuttuja. Yrittäjäuransa aikana hän on toiminut muun muassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Uuden tehtävän Takamaa ottaa innoissaan vastaan ja odottaa, että pääsee laittamaan kädet saveen eteläpohjalaisen yrittäjyyden puolesta.

– Kun on ollut aktiivisesti aikoinaan mukana Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toiminnassa luottamustehtävien kautta, niin kyllähän tässä tuntuu niin kuin kotiin palaisi, Takamaa naurahtaa.

Takamaa on omakohtaisen yrittäjyyden lisäksi tottunut työskentelemään yrittäjien parissa niin aikaisemmissa kuin nykyisessä työtehtävässäänkin.

– Yrittäjyys on tullut tutuksi monelta kantilta ja haluan olla tekemässä töitä sen eteen, että Etelä-Pohjanmaalla on hyvä yrittää nyt ja tulevaisuudessa, Takamaa toteaa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi on tyytyväinen, että varatoimitusjohtajaksi löydettiin Takamaan kaltainen osaaja.

– Janilla on laaja-alainen kokemus yrittäjyydestä ja hän tuntee yrittäjän arjen monesta näkökulmasta. Meidän kannaltamme on suuri etu, että Janilla on myös vahva järjestöosaaminen, joten hänen on helppo hypätä arjen tekemiseen mukaan, Niemi toteaa.

MAINOS
Edellinen artikkeliOsuuspankki jatkaa Ankkurien Superpesisjoukkueen pääyhteistyökumppanina
Seuraava artikkeliEtelä-Pohjanmaalla lokakuun lopussa 5705 työtöntä työnhakijaa