Osuuspankki jatkaa Ankkurien Superpesisjoukkueen pääyhteistyökumppanina

Ankkuritpesis ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoski (oik.) lahjoitti Alajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Pelkoselle Ankkurien fanipaidan. Kuva: Matias Hyytiäinen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Osuuspankki jatkaa Ankkurien Superpesisjoukkueen pääyhteistyökumppanina. Yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa julkaistiin myös Osuuspankin yhteistyö Alajärven Ankkurien junioripesäpallojaoston, lentopallojaoston sekä naisten Suomensarjajoukkueen kanssa.

– OP:lla on liiketoiminnallinen ja yhteiskunnallinen rooli. Meille on tärkeää tukea alueellisesti nuoria, yhdistyksiä ja opettaa fiksua rahankäyttöä.

MAINOS

– Meillä on ollut juuri kysely asiakkaillemme, miten asiakkaat haluaisivat OP Alajärven vaikuttavan omalla alueella. Saimme mahtavat 165 vastausta ja 31 prosenttia vastaajista kannusti meitä tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa, sanoo Alajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Pelkonen.

– Tämän vuoksi on suuri kunnia olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista näiden Ankkurien yhteistyösopimusten (Superpesis, naisten Suomensarja, junnupesis ja lentopallo) kautta. Pankilla on ollut pitkät perinteet toimia Ankkureiden ja muidenkin seurojen tukijana ja haluamme, että kaikilla olisi mahdollisuus harrastaa.

– Tuellamme voidaan pitää harrastamisen kulut pienempinä omavastuina harrastajille. Kiitos, että saamme olla mukana ja toivotamme mukavaa talven alkua kaikille.

Nyt solmittu yhteistyösopimus on hieno jatkumo Alajärven Osuuspankin ja Alajärven Ankkurien vuosikymmeniä jatkuneelle yhteistyölle. Alajärven Osuuspankki on ollut Ankkurien tukena niin kultavuosina, kuin heikoimpinakin hetkinä.

– Nyt solmitut yhteistyösopimukset ovat tärkeitä, koska Alajärven Ankkurit valmistautuu tulevaan 80-vuotisjuhlavuoteensa, sanoo Alajärven Ankkuritpesis ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoski.

– Sopimukset antavat hyvän pohjan rakentaa tulevaa superpesiskautta. Ne ovat todella tärkeitä naispesäpallolle ja lentopallolle.

– Syrjäytyminen on eräs aikamme suuria ongelmia. Tehdyt sopimukset auttavat pesä- ja lentopallon junioritoimintaa niin tyttöjen kuin poikienkin osalta. On tärkeää pystyä pitämään lasten harrastustoiminta mahdollisimman edullisena. Tämä korostuu nykyisessä taloustilanteessa, kun monet perheet joutuvat tekemään valintoja, mihin rahat riittävät.

Kantokoski sanoo, että Ankkurit haluaa ja lupaa toimia niin, että pankki voisi hyvillä mielin todeta panostuksensa näkyvän, paitsi menestyksenä huippu-urheilussa, niin myös liikunnan riemuna lasten parissa. Ei sovi unohtaa myöskään urheilun kerrannaisvaikutuksia alueen ihmisten viihtyvyystekijänä ja alueen vetovoimaisuuden ja tunnettavuuden kohottajana.

– Ankkurit kiittää Alajärven Osuuspankkia ja toivottaa jo nyt onnea ja menestystä tulevalle 110 -vuotisjuhlavuodelle

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven Sotaveteraanit ry:n tarina päättyy tämän vuoden lopussa
Seuraava artikkeliJani Takamaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varatoimitusjohtajaksi