Toistovoimapunnerruksen SM-kisoista menestystä Alajärvelle

Oliver Pelkonen ja Niku Ketola kävivät korjaamassa pokaalit kotiin toistovoimapunnerruksen SM-kisoista.
Mainos[adrotate banner="3"]

Haminassa kilpailtiin toistovoimapunnerruksen SM-kilpailut. Tapahtuman järjesti Team FPC Gym Ry. Alajärveltä mukana olivat Oliver Pelkonen ja Niku Ketola.

Penkkipunnerruksesta eroten voimapunnerruksessa nostetaan jalat ilmassa, toistoja tehdessä tankopaino määräytyy nostajan kehonpainon mukaan.

MAINOS

Oliver nosti SM-kultaa sarjassa M20 90kg. Tangossa painoa Oliverilla oli 85 kiloa, tällä tuli 24 toistoa, joka sivuaa sarjan suomen ennätystä! 25. toisto oli myös lähellä, sillä olisi uusi suomen ennätys kirjattu Oliverin nimiin, mutta ei aivan tällä kertaa. Hieno mestaruusputki sai kumminkin jatkoa.

Niku kilpaili sarjassa M+120kg, jossa kilpailu oli todella tiukkaa. Niku paranteli edellistä ennätystään peräti kolmella toistolla, tehden 18 toistoa 122.5 kilolla. Tällä irtosi SM-pronssia! Hopea ja kulta jäivät harmittavan lähelle, kun hopeamitalisti teki 19 toistoa ja kultamitalisti 20 toistoa. Niku oli kuitenkin erittäin tyytyväinen, kun oma suoritus meni nappiin.

Kyseessä oli Suomen Voimapunnerrus Ry:n kilpailu. Suomen Voimapunnerrus Ry on dopingtestauksen alainen.

– Näissäkin kisoissa esimerkiksi minä ja muutama muu kilpailija pääsimme dopingtestiin heti kisasuorituksen jälkeen, Niku kertoo.

Nostajat haluavat lähettää vielä kiitokset tukijoilleen.

Pelkosen tukijoita ovat Alajärven kaupunki, Järviseudun Lasiasennus, Hiptop, Japo, OP Alajärvi, Taksi Jorma Saarela, Tela ja Pensseli sekä JS Pinta.

Ketolan tukijoita ovat OP Alajärvi, Huoltopiste Esa Linna, Rinteen Putki Oy, Tilausliikenne Vanhamäki Ky ja Kyrönlahden Puutuote.

MAINOS
Edellinen artikkeliVireä vanhus vastaa haasteeseen
Seuraava artikkeliAlajärven, Vimpelin ja Lappajärven tukipisteet palvelevat matalalla kynnyksellä