-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

KyKy-Betsetin runkosarjalle päätös kotihallissa

Runkosarjan päätöspelissä Kyyjärvelle vieraaksi saapuu tämän vuoden Suomen Cup mestari.

Viimeksi Kyyjärvellä joukkueiden kohdatessa savolaiset nimenomaan pudottivat kyyjärveläiset Suomen Cupista edeten aina mestaruuteen saakka. Viimeksi pohdittiin, aukeaako Kyyjärvellä hankalan kauden alun saaneen Savo Volleyn peli.

MAINOS

Aukesihan se ja tämän jälkeen voittoja onkin tullut tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä savolaiset ovat runkosarjassa kuudensia neljä pistettä Loimua ja Tiikereitä perässä, joten taisto pudotuspelien kotiedusta on tiukkaa.

Savolaiset ovat kevätkaudella ottaneet kovia päänahkoja liigassa voittamalla sarjaa johtavan Hurrikaani-Loimaan ja toisena olevan Akaa-Volleyn. Akaalaiset he vielä Suomen Cupissa tiputtivat välierissä.

Kevätkaudella he saivat vielä riveihinsä kyyjärveläisille tutun miehen Miro Rasinperän, joka on tuonut takakentälle johtajuutta. Tärkeitä tukipilareita heidän pelissään ovat kapteeni Michael Michelau, joka on antanut hyvin tulitukea  Joonas Jokelalle.

Michelaulla ja passari-Rodriguezilla yhteistyö myös toimii erinomaisesti ja erityisesti hänen kuutospaikan hyökkäysten kanssa pitää olla tarkkana, sillä takakentältä Michelau on ollut tehokas.

KyKy-Betsetin kokoonpanosta on hankalaa tällä hetkellä sanoa. Viimeisessä kolmessa pelissä liberona on nähty Andersson, Liunenko sekä Sauss, joista Andersson ja Liunenko on myös nähty pelaavan toisena yleispelaajana.

Erityisesti Andersson on sykähdyttänyt toisena yleispelaajana ja napannut myös hyviä torjuntoja verkolla ja hyökännyt ennakkoluulottomasti. KyKy-Betsetin vastaanoton ollessa kohdallaan, pääsee Joel Laakso pyörittämään peliä monipuolisesti muidenkin, kuin hakkuri-Jansonsin kautta.

Tämä oli TUTO Volleyta vastaan tärkeä avain voitossa. Vastaavasti taas Savo Volleyn vastaanotto on saatava rikki kovalla syötöllä, koska heiltä löytyy ratkaisijoita jokaiselta pelipaikalta.

– Betonimiehille ottelu on sinällään merkityksetön, sillä sijoitus runkosarjassa on seitsemäs. Savo Volley taas tarvitsee pisteitä ja pystyy vaikuttamaan, kenet he kohtaavat puolivälierissä. Savo Volley on mielenkiintoinen vastustaja, missä pelaa tuttuja miehiä Betonimiehistä, kuten Tommi Siirilä ja Miro Rasinperä. Mielenkiintoinen peli varmasti tulossa, Renars-Pauls Jansons pääsee niittaamaan Mestaruusliigan pistepörssin voiton, analysoi Hannu Kalliojärvi.

Taisteluparit:

Joel Laakso – Kevin Rodriguez:

– Molemmat ovat monipuolisia passareita, jotka osaavat hyvin pyörittää peliä. Heiltä myös löytyy tehokkaat toisen kosketuksen hyökkäykset, joiden kanssa on oltava valmiina. Vastaanotolla ratkaiseva rooli, kumpi tämän kamppailun vie.

KyKy-Betset vs Savo Volley 9.3 kello 17 Kyy York Areenalla!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät