-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Kokkaamisen riemua Kokataan yhdessä-ruokakurssilla

Alajärven 4H-yhdistys järjestää Kokataan yhdessä-ruokakurssin yhteistyössä Nelimarttojen kanssa. Raakaaineita kurssille sponsoroi Atria.

Kurssi on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Lapsi voi tulla kurssille esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai aikuisen isosisaruksen kanssa.

MAINOS

Ruokakurssi järjestetään lauantaina 23.3. Alajärven koulukeskuksen kotitalousluokassa.

– Idea kurssin järjestämäiseen tuli Johanna Nelimarkalta, joka kysyi myös Nelimarttoja ja Atriaa, jotka iloksemme lähtivät mukaan yhteistyöhön, kertoo Alajärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Mari Kaunisto.

Johanna toimii kurssilla myös ohjaajana yhdessä Alajärven 4H-yhdistyksen toiminnanohjaaja Liu Eteläahon ja Nelimarttojen kanssa.

Kurssin tavoitteena on innostaa lapsia ja perheitä laittamaan ruokaa yhdessä sekä saada lapsille positiivisia oppimiskokemuksia.

Lapset pääsevät kokemaan kokkailun lisäksi erilaisia makuelämyksiä, koska kurssilla tehdään niin perinteistä suomalaista kuin kiinalaistakin ruokaa suomalaisesta lihasta ja kasviksista. Kurssi on lapsille ilmainen ja aikuisilta peritään pieni kurssimaksu.

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautuminen löytyy Alajärven 4H-yhdistyksen kotisivujen kautta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät