3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Guntis Atars jatkaa KyKy-Betsetin valmentajana

KyKy-Betset Kyyjärveltä lähtee kolmatta kertaa lentopallon miesten Mestaruusliigaan tutun valmentajan ohjaksissa. Joukkuetta viime kaudella luotsannut latvialainen Guntis Atars ja seura ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2024–2025.

Atarsin mukaan hänen on ollut helppoa työskennellä Kyyjärvellä tiimissä, joka ei vain aseta tavoitteita vaan tekee kaikkensa niiden saavuttamiseksi.

MAINOS

– Kyyjärvellä tunnen olevani kuin isossa perheessä. Kaikki täällä rakastavat lentopalloa ja joukkuettaan, Atars sanoo.

– Viime vuonna joukkue taisteli pysyäkseen liigassa, tänä vuonna taistelimme pääsystä neljän parhaan joukkoon. Katsomme tulevaisuuteen ja teemme historiaa, latvialaisluotsi visioi.

Kyyjärveläinen Betset Oy, jolla on tehtaita kymmenellä paikkakunnalla Suomessa, on tehnyt pitkään yhteistyötä paikallisen lentopalloseuran kanssa. – Tämä yhteistyö tulee jatkumaan, näkee Betset-yhtiön hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Hannu Löytönen.

Löytönen pitää erittäin myönteisenä sitä, että Atars jatkaa joukkueen valmentajana.

– Hän on hoitanut tehtävänsä erittäin hyvin ja ammattimaisesti. Hän loi hyvää joukkuehenkeä, jota tarvitaan. Valmentaminen on taitolaji, etenkin kun joukkueessa on pelaajia useista eri maista ja kulttuureista. Vaikka joukkueessa oli vahvoja persoonia, hän sai pelaajat laittamaan itsensä likoon ja antamaan parastaan.

Kyyjärven Kyvyn palloilujaoston puheenjohtaja Jari-Pekka Uusisalo pitää myönteisenä, että yhteistyö Atarsin kanssa jatkuu.

– Suhdetta seuran ja valmentajan välillä ei tarvitse rakentaa, koska se on jo luotu. Sekin on myönteistä, että Atars pääsee viime kautta aikaisemmassa vaiheessa rakentamaan joukkuetta. Hänellä on hyvät verkostot. Esimerkiksi päättyneellä kaudella sensaatioksi noussut Renars Pauls Jansons oli hänen löytönsä, Uusisalo mainitsee.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät