9.9 C
Alajärvi
lauantai 25.5.2024
MAINOS

Vimpeli hakee Itä-Länttä 2025

Vimpelin Veto ry hakee Itä-Länsi tapahtuman järjestelyoikeuksia vuodelle 2025.

Miesten Itä-Länsi järjestettiin Vimpelissä vuonna 1990, jolloin nykyinen stadion valmistui. Tuolloin erinomaisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa Länsi kaatoi Idän juoksuin 8-5. Ottelua seurasi 5572 katsojaa.

MAINOS

Vimpelin Veto ja Vimpelin Kunta ovat sitoutuneet Itä-Länsi tapahtuman järjestelyihin yhteisvoimin.

Toteutuessaan Itä-Länsi mahdollistaa Saarikentälle rakennettavat uudet wc-tilat ja ravintolapalvelut nykyaikaisine myyntipisteineen. Tämä takaisi Saarikentän kenttäpalvelu olosuhteisiin merkittävän parannuksen.

– Vimpeli elää ja hengittää pesäpallosta, kunta, Vimpelin Veto ja kaikki talkoolaiset ovat rakentaneet yhdessä Vimpelin tunnettavuutta, ehkäisseet nuorten syrjäytymistä ja luoneet muun muassa Pesäpallofestivaalin.

– Itä-Länsi tulisi olemaan merkittävä tapahtuma kunnan talouden ja koko kyläyhteisömme kannalta, kertoo Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät