3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Myllytuvan kirppiskahviolla avataan ovi kevääseen!

Alajärven toimintakeskuksen Myllytuvan kirppis-kahvila järjestää Kevätmarkkinat tulevana lauantaina 27.4. kello 9-13!

Markkinoiden vetonaulana on viime kesänä suuren suosion saavuttaneiden kotitekoisten irtojäätelöiden myynnin käynnistyminen. Itse tehtyä, herkullista jäätelöä saa tälle vuodelle ensimmäistä kertaa kevätmarkkinoilta ja sen jälkeen sitä on myynnissä aina kirppiksen ollessa auki.

MAINOS

Myöhemmin kesän tullen pihalle laitetaan jälleen myös jäätelökatos, mistä oman jäätelönsä voi kätevästi käydä ostamassa.

Kirppistavaran lisäksi myynnissä on myös toimintakeskuksessa tehtyjä tuotteita laudeliinoista takomotuotteisiin. Olisiko kiva katuharja joskus mukavampi tuliainen tuttavalle, kuin perinteinen kukkakimppu?

Aluksi jäätelöä kuitenkin myydään kahviosta ja tarjolle tulee jälleen erilaisia makuja ja eri reseptein valmistettuja jäätelöjä edulliseen hintaan.

Jäätelölinjalla jatketaan tänä kesänä, koska viime vuonna jätski saavutti suuren suosion ja asiakkailta tuli vain positiivista palautetta.

Myllytuvan kirppiksellä hyllyt notkuvat tavarapaljoutta, joten jos olet joskus aikaisemmin käynyt etkä löytänyt mieluista ostettavaa, niin viimeistään nyt kannattaa käydä uudelleen! Lahjoituksena on saatu myyntiin todella monenlaista lasi- ja käyttötavaraa sekä koristeita ja kaikki myydään ulos likimain polkuhinnoin. Markkinapäivänä hinnat ovat kaikkein edullisimmillaan.

Kirpparituotteiden rinnalla on tarjolla myös toimintakeskuksessa valmistettuja tuotteita, kuten poppanoita, saunan laudeliinoja, katuharjoja, porstia, patalappuja ja villasukkia – ja jopa takomistuotteita!

Tokella kasvaa tänäkin keväänä tukevan ja hyvän näköisiä kesäkukan taimia, joista iso osa menee keväällä omiin istutuksiin, mutta yli jääneet myydään kesemmällä hienoissa asetelmissa kaunistamaan asiakkaiden pihoja. Kasvamassa on samettiruusua ja mustasilmäsusannaa.

Tokella on valmistettu jo kauniita ruukkujakin istutuksia odottamaan!

Markkinoilla ja kahvio-kirpparilla muulloinkin poikkeavilla ei enää tarvitse olla käteistä mukanaan, sillä nyt käyttöön on saatu myös maksupääte, jotta pankkikortilla maksaminen on mahdollista.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät