4.2 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

InKauneus palasi Lappajärven keskustaan!


Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa tarjoava InKauneus on palannut takaisin Lappajärven keskustaan.

Syynä muutolle oli Kivitipun sulkeutuminen. Yrittäjä Inka Herrala kertoo, että jokainen asiakas olisi pitänyt hakea lukkojen takaa sisälle, joten homma meni vähän turhan hankalaksi.

MAINOS

Aikaa Kivitipussa Inka kuitenkin kiittää, siellä oli hyvä toimia. Ryhmiä oli paljon ja he käyttivät tarjolla olleita palveluita hyvin.

– Hyvillä mielin kuitenkin palasimme myös keskustaan takaisin. Meille vapautui hyvät, ihanan rauhalliset ja valoisat tilat. Tähän on asiakkaan helppo tulla ja meilläkin lyhyt matka esim. postiin ja pankkiin.

Muutosta huolimatta tarjolla olevat palvelut pysyvät lähes ennallaan. Hieroja Terhi Salmela lähti Kivitipusta InKauneuden mukaan. Terhi tekee hieronnan lisäksi kynsiä, suihkurusketuksia ja laittaa hammaskoruja. Terhi on erikoistunut myös raskaushierontaan. Ripsiteknikkona jatkaa Vanessa Hannula ja kosmetologina Inka itse.

InKauneus toimii Lappajärven lisäksi myös Seinäjoella ja Kokkolassa. Inka itse on pääosin Lappajärvellä ja käy Seinäjoella pari kertaa viikossa. Siellä ovat omat ammattilaiset ja Kokkolassa omat, joten yrittäjää itseään ei tarvita joka hetki paikalla.

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät