3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Yläasterockin Suomen mestarit The Crowsit vapputapahtumassa Alajärvellä

Varma merkki kesän tulosta ovat lisääntyvät muuttolintujen parvet. Aurinkoiset aamut tuovat muassaan yhä rikkaamman lintujen liverryskonsertin. Valon lisääntyessä vihreys lisääntyy ja luonto herää henkiin. Kaikki tämä yhdessä on kuin viesti paremmasta huomisesta

Vappu on kevään tulon juhla, jolloin valmistaudutaan edessä olevaan kesään perinteisine tapoineen: nautitaan simaa, tippaleipiä ja munkkeja. Koti koristellaan serpentiineillä ja ilmapalloilla. Juhlaa vietetään perhepiirissä.

MAINOS

Alajärvellä mainion tilaisuuden perheiden yhdessä oloon tarjoaa Lions Club Alajärvi-Järviseutu järjestämällä jälleen vapputapahtuman Paavolan koulun pihalla. Tapahtuma tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille. Ladyjen puffetti pitää huolen siitä, että nälkäkään ei pääse yllättämään.

Olemme huolehtineet kesäisin Ankkureiden superpesispelien lipunmyynnistä. Tapahtumassa

ovat mukana Ankkureiden superpesispelaajat. Joukkue esitellään, ja pelaajat auttavat meitä eri toimipisteissä, jolloin on mahdollisuus tutustua heihin paremmin.

Tervetuloa viettämään laatuaikaa yhdessä koko perheen kanssa kauempaakin!  Tilaisuuden musiikista vastaavat Yläasterockin tuoreet Suomen mestarit, alajärveläiset The Crowsit ja BD Bonkers, joka sijoittui kolmanneksi.

Tilaisuuden tuotto tullaan käyttämään lyhentämättömänä paikkakunnan nuorten hyväksi.

Toimintakauden merkittävin tuotto saadaan Alajärvi-kalentereista sekä pullon palautuskuiteista.

Vuoden tuotto tullaan jakamaan perjantaina 10.5. Alvariinissa. Tilaisuuteen kutsutaan stipendien sekä avustusten saajat.

Toimintakauden aikana olemme tukeneet sodan runtelemaa Ukrainaa osallistumalla mm. lämmityskamina- sekä ambulanssikeräyksiin. Omalla paikkakunnallamme olemme lahjoittaneet liinavaatteita pakolaisten auttamiseksi.

Kiitos kaikille niin yksityisille henkilöille kuin yrityksille, jotka olette tukeneet meitä kuluneen toimintakauden aikana.

Mauno Laakso, tiedotussihteeri

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät