3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Hanmoodon SM-kultaa Alajärvelle

Boreal Hanmoodo Alajärven kisatiimi niitti menestystä lajin SM-kisoissa Kalajoella. Kisoihin oli ilmoittautunut 80 harrastajaa ympäri Suomea.

Alajärven seuran kymmenen ottelijaa toivat kotiin yhteensä yhden kullan, viisi hopeaa sekä kaksi pronssia.

MAINOS

Kisoissa oli mahdollista kilpailla ottelussa (yli 15-vuotiailla täyskontakti, junioreilla semi-kontakti), hyppypotkuissa, itsepuolustusnäytöksessä sekä henkilökohtaisessa vapaaohjelmassa.

Kolos Szabó päättää heiton lukottamalla ja kuristamalla Zoltán Szabón itsepuolustusnäytöksessä.

Alajärveltä osallistuttiin kaikkiin kilpailumuotoihin henkilökohtaista vapaaohjelmaa lukuun ottamatta. Useimmilla kyseessä olivat ensimmäiset viralliset kilpailut.

Miesten ja naisten ottelusarjat muodostettiin painoluokittain taitotason ja kokemuksen mukaan. Ottelussa hopealle tiensä taistelivat aikuisten sarjoissa Sylvia Perälä C-sarjassa ja Lia Järvelä B-sarjassa sekä junnujen sarjoissa Aleksei Lemetti C-sarjassa ja Valtteri Salo D-sarjassa.

Aleksei Lemetti suorittaa saksipotkua erikoispotkukisassa.

Kolos Szabó ja Julia Raatikainen sijoittuivat kolmansiksi junnujen C-sarjassa. Seuran valmentaja Emmi Seppälä kilpaili virallisessa SM- eli A-sarjassa, jossa hän voitti molemmat täyskontaktiottelunsa. Seppälä varmisti kolmannen perättäisen Suomen mestaruutensa tyrmäyksellä.

Otteluiden lisäksi Kolos Szabó saavutti hopeaa erikoispotkujen B-sarjassa, jossa kilpailtiin korkeimmista hyppypotkuista. Sarjassa oli mukana yli 10 kilpailijaa, joiden ikähaitari oli 8-50 vuotta.

Kolos ja Zoltán Szabó tekivät vielä itsepuolustusnäytöksen viralliseen SM-sarjaan, josta saivat tuomareilta samat pisteet kuin pronssimitalistit. Tällä kertaa painotukset menivät lopulta toisen parin eduksi, mutta kauaksi ei jäänyt mitali tässäkään lajissa!

Valmentajat Joonas Kunnela ja Emmi Seppälä ovat tyytyväisiä kisatiimin suorituksiin. Boreal Hanmoodossa kilpailu ei ole tärkeintä, mutta se on erinomainen paikka seurata omaa kehitystä ja haastaa itseään.

Näissäkin kisoissa kaikki kisaajat onnistuivat erinomaisesti juuri niissä asioissa, joita on treeneissä harjoiteltu, ja kaikki harrastajat ovat menneet valtavin harppauksin eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät