Berit Kangasaho Vimpelin Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi

Vimpelin Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Berit Kangasaho.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi 3.6. pitämässään kokouksessa uudeksi toimitusjohtajaksi tradenomi Berit Kangasahon. Hän on työskennellyt Vimpelin Osuuspankissa vuodesta 2012.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme pankkimme toimitusjohtajaksi monipuolisen rahoitusalan osaajan. Berit Kangasahon työtehtäviin on viimeisten vuosien aikana kuulunut myös hallinnon tehtäviä, joten hänellä on niistä jo kokemusta.

MAINOS

– Viime ajat hän on toiminut pankkimme vt. toimitusjohtajana ja suoriutunut tässä tehtävässä hyvin. Beritillä on hyvä tuntemus Vimpelin Osuuspankista, sen toimialueesta, asiakkaista ja henkilökunnasta. Hän oli valintaprosessissa ja soveltuvuusarvioinneissa paras vaihtoehto, kertoo valinnassa mukana ollut Vimpelin Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Mäkelä.

– Olen kiitollinen Vimpelin Osuuspankin hallinnolle sen osoittamasta luottamuksesta heidän valittuaan minut toimitusjohtajan tehtävään. Asiantuntijatehtävissä toimimieni vuosien jälkeen olen innostunut ja motivoitunut ottamaan tämän vastuullisen tehtävän vastaan.

– Vimpelin Osuuspankki on hyvässä kunnossa, joten minun on mukavaa tarttua toimeen. Asiantuntevan ja minulle jo valmiiksi tutun henkilöstön ja hallinnon kanssa on erinomaiset mahdollisuudet viedä pankkia laadukkaasti eteenpäin, asiakkaidemme hyväksi, Berit Kangasaho kertoo.

MAINOS
Edellinen artikkeliAnkkureille vierastuplasta voitto ja häviö
Seuraava artikkeliBioterminaalin suunnittelu Soinissa käynnistyy – yrittäjien kannattaa olla hereillä nyt!