Kitee vei pisteet mennessään

Elmeri Iivonen loisti lautasen äärellä tappiollisessa KiPa-ottelussa. Kuva: Jani Vuorela
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkurit kohtasi Kiteen Pallon keskiviikkona Kitrolla. Ottelun piti alkaa kello 18, mutta rankan sadekuuron takia ottelun alku siirtyi 45 minuuttia. Itse ottelusta ei hirveän juoksurikasta tullut. Kitee oli askeleen kuitenkin edellä ja vei ottelun nimiinsä jaksoin 0–2 (0–3, 1–2).

Kitee aloitti ottelun sisältä ja onnistui avaamaan ottelun juoksutilin, kun Lassi Vasarainen kotiutti välilyönnillä Aku Kettusen. Ankkurien osalta sisäpeli ei alkanut ensimmäisessä vuorossa mallikkaasti ja tilanteita ei nähty. Toisessa vuorossa Kitee rakensi jälleen tilannetta, mutta Ankkurit hoiti palot taululle. Ankkurit sai ensimmäiset paikkansa ottelun toisessa vuorossa. Kotiutusyritykset jäivät kuitenkin piippuun ja taululla säilyi Kiteen johtoasema lukemin 0–1. Kolmannessa vuorossa Kiteellä oli jälleen paikkansa lisätä johtoaan, mutta Ankkurien ulkokenttä Elmeri Iivosen johdolla hoiti tilanteet.

MAINOS

Jakson ratkaisevassa vuorossa Kitee onnistui iskemään kaksi juoksua. Ensimmäisestä vastasi Samu Vainikainen, joka iski kakkospuolelta pallon maisemiin yhden juoksun arvoisesti. Samu-Kalle Varonen onnistui perään välilyönnillä siirtämään Kiteen 0–3-johtoasemaan. Ankkurien osalta vuorossa tilanteita ei nähty ja Kitee vie jakson ansaitusti lukemin 0–3.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurit avasi ottelun juoksutilinsä, kun Petteri Kortelainen iski kakkossauman puhki ja Tuukka Etula eteni kotiin. Kitee myös onnistui jakson ensimmäisessä vuorossa kerran, kun Samu-Kalle Varonen kotiutti keskipompulla Otto Kauppisen.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurit jäi nollille. Kitee sen sijaan onnistui, kun Jiri Pippola siirsi joukkueensa 1–2 johtoasemaan kotiuttamalla Otto Kauppisen. Kahdessa viimeisessä vuorossa ei juoksuja nähty, vaikka paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Kitee vei niukasti ottelun jaksoin 0–2 (0–3, 1–2).

MAINOS
Edellinen artikkeliMONET – oikopolku näyttely Villa Väinölässä
Seuraava artikkeliTangokuningas Rokulipäiville