MONET – oikopolku näyttely Villa Väinölässä

MONET -ryhmä koostuu Järviseudun alueella asuvista ja työskentelevistä kuvataiteilijoista, yksi heistä on Markku-Tapani Hakala, jonka teoksia on mukana Villa Väinölän näyttelyssä.
Mainos[adrotate banner="3"]

MONET ryhmä on perustettu 2000 -luvun alussa nimellä Järviseudun kuvataideopettajat.

Ryhmä koostuu Järviseudun alueella asuvista ja työskentelevistä kuvataiteilijoista, joista suurin osa toimii, tai on toiminut, myös kuvataiteen opettajina.

MAINOS

Nykyisessä kokoonpanossa ovat mukana Elina Försti, Markku-Tapani Hakala, Ulla Hautamäki, Jani Kaunisto, Ritva Lindberg, Nina Nahkala, Vuokko Oja-Hautamäki, Saila Sippola ja Anni Viitasaari.

Näyttely on nimetty Markku-Tapani Hakalan Oikopolku -nimisen öljyvärimaalauksen mukaan. Nimi ei määritä teosten sisältöä, pikemminkin se antaa jokaiselle mahdollisuuden kulkea omaa polkuaan. Esillä on useilla eri tekniikoilla toteutettuja töitä erilaisista maalauksista kolmiulotteisiin teoksiin.

Villa Väinölä on ryhmälle entuudestaan tuttu tila, joten monipuolisen, mielenkiintoisen ja ehjän kokonaisuuden rakentaminen sujuu mutkattomasti. Näyttely avoinna 27.7. saakka tiistaista perjantaihin kello 13-17 ja lauantaisin kello 12-16.

MAINOS
Edellinen artikkeliPesistä ja paljon muuta festareilla
Seuraava artikkeliKitee vei pisteet mennessään