1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Katri Syvärinen luennoi Lehtimäellä

Lehtimäen Ratsastajat ry järjestää Lehtimäen entisen kunnantalon auditoriossa luentotilaisuuden ratsastajan henkisestä valmentautumisesta.

Luennoitsijana toimii Katri Syvärinen. Luennon teemana on mielen mahdollisuudet ja aiheina muun muassa rentoutumisen merkitys oppimisessa ja tunnetilojen hallinnassa, erityisesti eläinurheilussa, menestyjän ajattelumallit, tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen sekä uskomusten vaikutus toimintaan ja suorituskykyyn.

MAINOS

Hevosharrastus tuo mukanaan monenlaisia tunteita: huolta, jännitystä, stressiä – onneksi myös iloa ja onnistumisia. Miten voisi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan paremmin ja auttaa siten myös hevostaan voimaan paremmin? Koulutus sopii jokaiselle, joka haluaa tarkastella hevoselämäänsä uudesta näkökulmasta.

Tilaisuus sopii kaiken tasoisille ratsastajille ja myös ratsastajien vanhemmille. Luento järjestetään maanantaina 6. huhtikuuta kello 13–16. Luento on maksullinen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät