-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Lehtimäen opiston kirjoittajaryhmä vieraili toimistolla

Lehtimäen erityiskansanopiston Tehdään oma lehti-kurssin opiskelijaryhmä vieraili Torstai-lehden toimituksessa torstaina. Reilun 10 hengen ryhmä tutustui lehden toimitukseen oman lehden tekoon liittyvänä ohjelmana.
Ryhmään kuului aikuisopiskelijoita ympäri Suomen. Opiskelijoita oli mm. Helsingistä, Turengista ja Jämsästä. Ryhmä oli aloittanut juttujen teon jo alkuviikosta. Lehden nimeä ei vielä ollut päätetty, mutta varmasti siitäkin pystytään sopimaan.
Kurssilaiset olivat tehneet Torstai-lehden toimitukselle etukäteen kysymyksiä vt. päätoimittajalle ja vt. ilmoitusmyyjälle. Kysymyksiä tehtiin mm. siitä, miten juttuideat tulevat toimitukseen, työajoista ja mehevistä jutuista. Kurssilaiset ottivat myös lehden henkilökunnasta kuvan ja tekevät jutun omaan lehteensä.
Tehdään oma lehti-kurssilla pääohjaajina toimivat Tarja Halinen ja Jarmo Heikkilä. Kurssilaiset saivat muistoksi Torstai-lehden mukit ja toimittajan kynät.

Rami Puro

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät