-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Osallistu kuvin ja tarinoin Aisaparin kilpailuun

Millaista elämä on Aisaparin alueella? Kerro se kuvin, videoin tai sanoin #aisapari20 -kilpailussa.

Aisapari ry on toiminut 20 vuotta Härmänmaan ja Järviseudun alueilla. Koko vuosi 2019 juhlitaan! Juhlan kunniaksi Aisapari järjestää kuva- ja tarinakilpailun. Kilpailuaika päättyy 30. syyskuuta.

MAINOS

Kilpailussa halutaan tuoda esiin Aisaparin aluetta; aktiivisuutta, arkipäivän aherrusta ja elämän moninaisuutta sekä asukkaiden että vierailijoiden näkökulmasta, sekä nostaa esiin massojen vielä löytämättömiä helmiä.

Kerro kuvin ja sanoin omista kokemuksistasi, missä viihdyt, mikä saa sinut hyvälle tuulelle, mistä ammennat voimaa arkeesi.

Entäpä muistosi hanketoiminnasta tai muusta yhteistyöstä. Haluamme löytää elämänmakuisia, raikkaita ja yllättäviä otoksia ja ajatuksia Alajärven, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Lapuan ja Vimpelin alueilta.

Kilpailuun voi osallistua kuvilla, videoilla ja teksteillä. Yksi henkilö voi osallistua kuhunkin lajiin enintään kahdella työllä. Osallistuja voi olla myös työryhmä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa; 1999 syntyneet ja nuoremmat sekä 1998 syntyneet ja vanhemmat. Kilpailussa jaettavien palkintojen yhteisarvo on 600 euroa. Palkinnot jaetaan rahana tai lahjakortteina.

#aisapari20-kilpailuun voi osallistua Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla. Täytä jokaisesta kilpailutyöstäsi lomake, joka löytyy kotisivulta aisapari.net/leader-aisapari/juhlavuosi/kilpailu. Kotisivulta löytyy myös kilpailun tarkemmat säännöt ja ohjeet.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät