0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Hallintojohtajan virkaan runsaasti uusia hakijoita

Alajärven kaupungin hallintojohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 16 henkilöä. Yksi hakija ensimmäiseltä hakukierrokselta on perunut hakemuksensa.

Ensimmäisen kierroksen hakijat ovat Ahvenniemi Maria, YTM, asiantuntija/myyntipäällikkö, Lappajärvi, Karvonen Heidi, tradenomi YAMK, henkilöstö- ja taloushallinnon koordinaattori, Seinäjoki, Ylistaro, Nokua-Keisanen Eveliina, KM, varhaiskasvatusjohtaja, Alajärvi, Lehtimäki ja Nykänen Anssi, HM, kunnansihteeri, Leppävirta.

MAINOS

Toisen kierroksen hakijat ovat Ahonen Juha, OTM, hallintopäällikkö, Helander Timo, VTK, Helsinki, Isosalo Miikka, OTM, HM, varatuomari, Ylivieska, Joensuu Juho, HM, yleisen oikeustieteen tutkija ja opettaja, Helsinki, Kaartunen Päivi, HM, laatusuunnittelija, Alajärvi, Kaltiaisenaho Anu, HM, sairaanhoitaja, Kuortane, Kangas Sirkku, YTM, palvelusihteeri, Kempele, Lampinen Sirma, HM, toimisto- ja kaavoitussihteeri, Alajärvi, Linna Helka, KTM, Mustasaari, Mannila Margit, ekonomi, KTT, yliopettaja, Vaasa, Roth Joakim, HM, Rauma ja Väyrynen Valtteri, HM, hallinto- ja sivistysjohtaja, Kangasala.

Haastattelutyöryhmä päätti maanantaina kutsua haastatteluun seuraavat hakijat: Ahonen Juha, Isosalo Miikka, Joensuu Juho, Kaartunen Päivi, Lampinen Sirma, Nykänen Anssi ja Väyrynen Valtteri.

Juttua muokattu (lisätty haastatteluun kutsuttavien nimet) 22.1.2018 klo 14.33

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät