0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Evijärvellä järjestetään kirppiskierros!

Evijärvellä järjestetään lauantaina 9.6. kello 10-15 koti- ja pihakirppistempaus. Nyt on hyvä tilaisuus laittaa tarpeeton tavara kiertoon: toiselle tarpeeton on toiselle aarre. Myyjiä toivotaan mukaan joka kylältä.

Lauantai 9.6. on valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä, joten se on kaikin puolin sopiva kesäpäivä kylillä kiertämiseen ja löytöjen tekemiseen.

MAINOS

Tempaukseen toivotaan mukaan myös kylätalot, kylien nuorisoseurat ja muut toimijat. Ehkä taloille voisi laittaa myyntipisteitä, pop-up-kahviloita tai muuta toimintaa?

Mukaan ilmoittautuneet kootaan kartalle, jota laitetaan jakoon yleisölle, someen ja kotisivulle. Ilmoittaudu mukaan kotisivulla kotikirppikset.com, facebook-tapahtumassa ” Evijärven pihakirppiskierros” tai soittamalla Päiville 0400 239 359.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät