Kesästä on otettu kaikki irti Menkijärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]
Menkijärven kyläjuhla veti paikalle kaikenikäistä väkeä lapsista aikuisiin!

Menkijärven kylällä kesä on ollut ennätysvilkas monella tapaa. Kesäkahvilalla vilskettä on ollut todella paljon ja perinteinen kyläjuhlakin veti paikalle käsittämättömät noin 400 kävijää! Piha ja tienvarret täyttyivät autoista niin, että enää yhtään ei olisi mahtunut paikalle!

Kyläjuhlassa kuultiin mukavaa musisointia Veli-Pekka Koskiselta harmonikalla ja Veikko Halla-aholta mandoliinilla. Miehet esiintyivät yhdessä ja erikseen ja kylän oma runoilija Leena Seppälä lausui runojaan.

MAINOS
Kasvomaalausta oli tarjolla lapsille ja lapsenmielisille!

Lapsille ja lapsenmielisille oli tarjolla kasvomaalausta. Miesväelle ja muille lapsenmielisille oli tarjolla hurjaa moottoriurheilua, sillä upeassa vesicross -näytöksessä yleisö pääsi seuraamaan, miten moottorikelkka kiitää vetten päällä!

Tämä laji olikin varmasti tapahtuman vetonauloja, eikä loistava kesäsääkään haitannut.

Kesää on Menkijärvellä jäljellä vielä muutaman päivän ajan, sillä tulevana sunnuntaina 5.8. vietetään kesäkauden päättäjäisiä.

Kyläjuhlassa kuultiin musisointia Veli-Pekka Koskiselta harmonikalla ja Veikko Halla-aholta mandoliinilla.

Tuolloin kesäkahvila on avoinna viimeistä päivää, se suljetaan illalla kello 21. Tapahtuma-aikoina kahvila toki palvelee syksymmälläkin, mutta kesän osalta säännöllinen aukiolo on tässä.

Kannattaakin vielä lähteä Menkijärvelle, sillä sunnuntaina alueella pidetään myös peräkonttikirppistä kello 15 alkaen! Tuolloin kuka tahansa voi tulla paikalle, myyntipaikat ovat maksuttomia ja tunnelmaa tapahtumassa luo haitarimusiikki.

Menkijärven kyläyhdistys kiittää kaupunkia, kyläläisiä ja kahvilan työntekijöitä hienosta kesästä ja talvitauon jälkeen seuraavaan kesään suunnataan entistä suuremmalla innolla!

Tuula Jokiaho

Vesicross ja välineistö kiinnosti etenkin miesväkeä.
MAINOS
Edellinen artikkeliHärmän Liikenne kuljettaa myös Järviseudulla
Seuraava artikkeliLarvateatteri tarjoaa teatterielämyksen edullisesti