0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Larvateatteri tarjoaa teatterielämyksen edullisesti

Harrastajateatteri Larvateatteri tarjoaa kaikille mahdollisuuden päästä nauttimaan kesäteatterista, varallisuuteen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Perjantaina 3.8. teatteri esittää Törnävän kesäteatterissa ylimääräisen näytöksen kesän näytelmästään Kivenpyörittäjän kylä, jonne on tarjolla edullisia lippuja.

MAINOS

– Tarkoitus on, että jokaisella on mahdollisuus nauttia teatterista ja saada virkistystä. Se ei saa olla rahasta kiinni, sanoo Larvateatterin puheenjohtaja Marja Kopra. – Edullisista lipuista tulee kuitenkin sopia etukäteen, laittamalla meille viestiä.

Kivenpyörittäjän kylä perustuu Heikki Turusen kirjoittamaan samannimiseen romaaniin ja kertoo erään suomalaisen pikkukylän kesäisestä päivästä. Näytelmässä eletään vuotta 1975, kun Suomi isännöi ETY-kokousta, ja sen myötä kaikki on muuttumassa.

Kuoleva kylä edustaa koko Suomen kuolevaa maaseutua ja perinteistä elämäntapaa. Näytelmän päähenkilö Pekka kaipaa takaisin kotikylälleen, yksinkertaiseen elämään, kun vaimonsa Meeri puolestaan näkee kehityksen ja eteenpäin menemisen ainoana järkevänä vaihtoehtona.

Tarinan yhden vuorokauden kuluessa Pekka löytää nopeasti tutut kuviot, entiset kaverinsa ja entisen korvenraivaajan asenteensa. Kokonaisuutena näytelmä on kuvaus suomalaisen syrjäkylän tyhjenemisestä, sodanjälkeisten asutustilojen yhden sukupolven elämänkaaresta ja perisuomalaisista ihmisistä.

Kopra toivoo, että mahdollisimman moni käyttäisi tilaisuuden hyväkseen ja tulisi näytelmää katsomaan. – Nyt ei kesäteatterielämystä ole ainakaan raha tai huono sää estämässä, hän nauraa.

Edullisia lippuja näytökseen voi tiedustella osoitteesta: info@larvateatteri.fi. Esitys alkaa kello 18 Törnävän kesäteatterissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät