-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Vimpelin Yrittäjät valitsi Teija Uitto-Kohosen projektipäällikön tehtävään

Vimpelin Yrittäjillä on ollut avoinna projektipäällikön paikka Vetovoimaa ja Viihtyvyyttä Vimpeliin -hankkeeseen. Yhdistys sai yhteensä kahdeksan hakemusta tehtävään. Tehtävään haastateltiin kolmea hakijaa. Haastateltavat valittiin hakemusten perusteella.

Tehtävään haettiin henkilöä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa. Vaatimuksina oli myös sosiaalisen median kanavien käyttö.

MAINOS

Teknisiä vaadittavia taitoja olivat muun muassa office-ohjemat, verkkosivujen päivittäminen sekä sähköisen uutiskirjeen lähettäminen. Projektipäällikön tehtävänä on vastata hankkeen tiedottamisesta, joten kyky toteuttaa kieliopillisesti oikeaa, virheetöntä tekstiä katsottiin eduksi.

Myös kunnan toimijoiden tuntemus sekä yksilö- että yhteisötasolla katsottiin eduksi, sillä tehtävänkuvauksessa kerrottiin, että projektipäällikön tulee pitää yhteyttä keskustan alueella operoiviin, lukuisiin eri toimijoihin. Täten näiden toimijoiden syvällinen tuntemus on paikallaan. Hyvistä organisointitaidoista on tehtävässä hyötyä.

Kaikki hakemukset käsiteltiin Vimpelin Yrittäjien hallituksessa 8.10. ja niiden perusteella valittiin kolme hakijaa haastatteluihin. Haastatteluun valittiin parhaiten kriteerit hakemusten perusteella täyttäneet henkilöt.

Haastattelut toteutti yrittäjien, elinkeinoyhtiön sekä kunnan edustajista koostuva työryhmä, johon kuuluivat yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa, elinkeinoyhtiön toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa sekä vt. kunnanjohtaja ja hallintojohtaja Seija Kinnunen.

Hakupapereiden, työkokemuksen ja koulutuksen sekä haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella tähän tehtävään esitettiin Teija Uitto-Kohosta. Yrittäjien hallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan 17.11.

– Teijan eduksi katsottiin hyvä paikkakuntatuntemus ja sitoutunut asenne paikkakunnan kehittämiseen, hyvät sosiaalisen median käyttötaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

– Monipuolinen käytännön kokemus erilaisesta järjestötyöstä sekä luottamustehtävistä niin kolmannen kuin julkisen sektorin puolella katsottiin eduksi tehtävässä, jossa toimitaan niin järjestöjen, asukkaiden, kuin kuntaorganisaation luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa kertoo.

Lisäksi eri paikallistoimijoiden erinomainen tuntemus katsottiin eduksi. – Olemme iloisia ja kiitollisia kaikista hakemuksista, joita tehtävään tuli, Korkiatupa painottaa.

Odottavaiset tunnelmat

Teija Uitto-Kohonen otti tiedon valinnasta vastaan hyvillä mielin ja innostuneena.

– Vimpelin kehittämiseen liittyvät asiat ovat aina olleet erityisen lähellä sydäntäni ja yrittäjäyhdistyksen luottamustehtävien kautta mielenkiintoni näiden asioiden edistämiseksi on kasvanut suuresti.

– Hain projektipäällikön tehtävään sen vuoksi, että haluan olla mukana edistämässä Vimpelin vetovoimaa ja viihtyvyyttä. Lisäksi koen, että minulta löytyy sellaista tietotaitoa, osaamista sekä verkostoja, joita pystyn oivasti hyödyntämään projektipäällikön tehtävässä, hän sanoo.
Projektipäällikön tehtävä osa-aikainen, työaika on 80 prosenttia.

– Aion jatkaa kampaamon pyörittämistä sivutoimisesti projektipäällikön tehtävän rinnalla. Hankkeen ”jälkeistä elämää” en ole vielä miettinyt. Ensi vuosi tulee varmasti olemaan työntäyteinen ja haluan hoitaa projektipäällikön tehtävän 110 prosenttia. On erittäin kutkuttavaa ja jännittävääkin päästä vetämään tätä hanketta, Uitto-Kohonen sanoo.

Myös yrittäjäjärjestössä ollaan iloisia ja odottavaisia vuodesta 2019. Tuleva vuosi on myös Vimpelin Yrittäjien 50. toimintavuosi, joten luvassa on muutenkin erittäin merkittävä vuosi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät