6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

JPK 09 jyräsi turnausvoittoon Jyväskylässä!

JPK 09 matkasi viikonloppuna Jyväskylään jo perinteeksi muodostuneeseen LähiTapiola turnaukseen. Hiukan oli jännitystä puserossa, sillä turnaus oli joukkueelle ensimmäinen ”pitkän kentän” turnaus.

Heti lauantain ensimmäisestä pelistä lähtien joukkue osoitti, ettei viikonloppuna tultaisi antamaan vastustajille tilaa eikä aikaa, sen verran hienosti poikien luistin liikkui.

MAINOS

Lauantaina kohdattiin alkusarjassa ensin LuPon (Luumäki) ja Jypin joukkueet. Molemmista puhtaasti 6-0 voitot. Jäätiin odottamaan illan myöhäisottelua Jyväskylän Diskosta vastaan, jossa ratkaistaisiin lohkovoitto ja tie mitalipeleihin.

Diskos oli vastustajana aikaisempiin verrattuna kovempi, mutta poikien peli kulki kuin ajatus. Kiekko liikkui hienosti ja tuloksena 9-0 voitto.

Sunnuntaiaamu valkeni aurinkoisena. Hyvät alkulämmöt ja jäälle. Vastustajana Jyväskylän Kiekko (JyKi). Jyki oli vienyt oman alkusarjansa suvereenisti ja tiedettiin, että nyt vastus on kova.

Ensimmäiset viisi minuuttia Jyki hallitsi peliä, mutta pikkuhiljaa unihiekka karisi silmistä ja sitten Jyväskylän poikia vietiin. Loistava taistelu ja 6-2 voitto.

Seuraavaksi vastaan KY-80 Haminasta (vahvistettu muutamalla Kotkan Titaanien pelaajalla). Hamina oli vienyt alkusarjan maalierolla 34-4.

JPK:n pojat eivät etelän poikia kumarrelleet, vaan peli kulki. Kaikki yrittivät joka vaihdossa kaikkensa. Tuloksena 6-1 voitto. LähiTapiola 2019 oli valloitettu puhtaalla pelillä, maaliero 33-3!

Viikonloppu oli täydellinen kauden lopetus. Aurinko paistoi ja peli kulki. Yhteinen aika hitsasi taas porukkaa entistä paremmin yhteen.

Joukkue haluaa kiittää kaikkia sponsoreita tästä kaudesta, mahdollistatte hienon harrastuksen!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät