13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Eila Lakaniemi on uusi Vimpelin positiivisin

Iloinen. Ystävällinen. Sydämellinen ihminen. Aina hymyilevä. Tosi mukava ja valoisa. Kohtelee ihmisiä tasapuolisesti. Esimerkiksi tällaisin perusteluin vimpeliläiset äänestivät Vuoden positiivisimmaksi Kukkasalonki Kastanjan yrittäjänä toimivan Eila Lakaniemen. Äänestyksen järjestäneen Vimpelin Yrittäjät ry:n varapuheenjohtaja Janne Metsälä julkisti tuloksen Vimpelin Vipinämarkkinoilla lauantaina.

Toista kertaa järjestetyssä Vimpelin positiivisin -äänestyksessä annettiin ääniä kaikkiaan 50 kuntalaiselle. Äänensä sai antaa kolmessa paikallisessa liikkeessä. Edellisvuoden tapaan Vimpelin Yrittäjät ei antanut ennakkoon ehdokasvaihtoehtoja, vaan äänestäjät saivat kehua ja perustella itse omia valintojaan.

MAINOS

Positiivisuuden puolestapuhuja

Kun Eila Lakaniemi sai tiedon äänestyksen tuloksesta, pääsi voittajalta hänen omien sanojensa mukaan itku ilosta ja hämmennyksestä.
– Kohtaan työssäni päivittäin ihmisiä – tuttuja ja tuntemattomia, ja mieluummin sanoisin ystäviä – ja ajattelen, että olemme toistemme peilejä. Iso osa ilosta peilautuu ihmiseltä ihmiselle. Joten tässä palkinnossa on osa kaikkia teitä, totesi Lakaniemi lyhyessä kiitospuheessaan.

Vimpelin positiivisin -äänestys pysäytti Eila Lakaniemen miettimään positiivisuutta.
– Pieni kylä tarvitsee sankaruutta. Pyyteetön teko, apu ilman vastinetta ja ilo liimaavat meitä yhteen. Lisää positiivisuutta tekee meistä jokaisesta sankarin, jota tämä kylä tarvitsee. Itse ammennan positiivisuutta muista ihmisistä. Vimpelissä on paljon hyvää, mutta sille sokaistuu eikä sitä aina huomaa.

Eila Lakaniemen mielestä Vimpelissä positiivisuus näkyy yhteisessä ja iloisessa tekemisessä. Hänen toiveissaan olisi, että kaikki ihmiset toisivat positiivisuutta Vimpeliin. Positiivisuutta voi olla se, että ottaa roskan maasta tai puurtaa aamusta iltaan erilaisten asioiden parissa.
– Kaikki yhdessäolo ja yhdessä tekeminen tähtäävät siihen, että tämä kylä säilyisi. Positiivisuus, yhdessäolo ja yhteinen asia tiivistävät ja liimaavat meitä yhteen. Positiivisuus lisää positiivisuutta ja lisäksi se on paljon kevyempää kuin vihanpito ja negatiivisuus, jotka vaativat ihmiseltä paljon energiaa. Kun olet positiivinen ja osallistut, saat siitä takaisin itsellesi.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät