-2.9 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Maailmanlaajuisen lähetysjärjestön perustaja Loren Cunningham vierailee Evijärvellä

YWAM järjestää Evijärvellä kaksi kaikille avointa hengellistä tilaisuutta torstaina ja perjantaina 18.-19.7. kello 19 alkaen Ruurikkalassa.

Tilaisuuksissa on puhumassa järjestön perustaja Loren Cunningham.

Vuonna 1956 nuori 20-vuotias mies sai voimakkaan hengellisen kokemuksen, jossa hän koki Jumalan puhuvan hänelle. Loren Cunninghamin unelma alkoi näystä, jossa tavalliset nuoret lähtivät aaltojen lailla kertomaan uutista Jumalan rakkaudesta kaikkialle maailmaan.

Tämä näky on vuosien aikana kasvanut kansainväliseksi liikkeeksi, jossa on mukana ihmisiä joka puolelta maailmaa monista eri kirkkokunnista.

Nuorena miehenä Loren ajatteli, että nuorten energia heitettiin hukkaan. Hän näki maailman valtavat tarpeet ja perusti järjestön, jonka tavoitteena oli lähettää nuoria maailmalle heti lukion tai ammattikoulun jälkeen.

Siten he saisivat syvemmän tarkoituksen myös myöhemmille opinnoilleen. Nuoria alettiin lähettää lähetystyöhön pariksi kuukaudeksi tai vuodeksi, ja jokainen kattoi itse omat kulunsa.

Loren Cunningham on 50 vuoden ajan matkustanut ympäri maailmaa ja vieraillut jokaisessa maailman maassa kohdaten ihmisiä tavallisen kansan keskuudesta aina valtionpäämiehiin saakka. Pitkä kokemus antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman globaaleihin trendeihin, johtajuuteen ja lähetystyön maailmanlaajuisiin kysymyksiin.

Youth With a Mission eli YWAM on yhteiskristillinen ja maailmanlaajuinen liikehdintä. YWAMilla on toimintaa lähes jokaisessa maailman maassa.

Tätä maailmanlaajuista liikehdintää yhdistää yhteinen päämäärä: “Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi”. Suomessa YWAM on toiminut vuodesta 1972 ja toimintaa on tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Siilinjärvellä, Oulussa, Rovaniemellä ja Evijärvellä. Työ keskittyy edelleen erityisesti nuoriin, mutta mukana on ihmisiä kaikista ikäryhmistä aina eläkeläisiin asti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät