Marja-asema aukeaa tänään Lehtimäellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven 4H-yhdistys ostaa puolukkaa Lehtimäellä Kesäniemen kaupalla torstaista 22.8. alkaen. Osoite kaupalle on Kirkonkyläntie 297, 63500 Lehtimäki.

Ensimmäinen ostopäivä on 22.8. kello 11-13. Marja-asema on auki viikosta 35 eteenpäin maanantaisin kello 11-13 ja torstaisin kello 15-17.

MAINOS

4H marja-asema ostaa perkaamatonta, hyvälaatuista puolukkaa. Puolukan ei tarvitse olla täysin kypsää, vaan alkusadon puolukkaa ostetaan hyytelömarjaksi.

Puolukka säilytetään ja tuodaan marja-asemalle puhtaissa sangoissa tai saaveissa. Puolukkaa ei saa säilyttää muovipusseissa tai jätesäkeissä.

Puolukan ostohinta vaihtelee päivittäin ja se ilmoitetaan kotisivuilla alajarvi.4h.fi ja Facebookissa ostopäivän aamuna.

Kun keräät puolukkaa ja myyt sen marja-asemalla, niin voit samalla osallistua Pongaa Puolukka -kilpailuun. Hae siis oma kilpailukortti marja-asemalta.

Kilpailussa on omat sarjat iän mukaan ja palkintoina tuotepalkintoja, rahapalkintoja sekä lahjakortteja. Mukana yhteistyössä on K-kauppa Kesäniemi.

Alajärven 4H-yhdistys kannustaa myös lapsia ja nuoria osallistumaan puolukan keräämiseen ja samalla tienaamaan omaa rahaa. Alkutietojen mukaan Lehtimäellä vaikuttaisi olevan tänä vuonna hyvin puolukkaa.

Marja-asemalla on oston yhteydessä tarjolla korppukahvit ja lapsille tikkarit.

MAINOS
Edellinen artikkeliKarstulan Kivalle menestystä Pure PullTM -maastanoston SM-kilpailusta
Seuraava artikkeliToisesta kotarista Ykköspesikseen