Liikunnallista latausta Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Alavoli järjestää uudenlaisen hyvinvointitapahtuman. Naisenergian latauspäiväksi nimetty marraskuinen lauantai sisältää monipuolisia ryhmäliikuntatunteja.

Mielen virkistämistä voi jatkaa latausillassa ohjelmallisen illallisen merkeissä.

MAINOS

Vierailevia ohjaajia

Alavolin omien ohjaajien lisäksi latauspäivään on tulossa vierailevia tähtiä. Iltapäivä huipentuu Sportcoctailiin, jota vetää energinen superohjaaja Annu Ridanpää-Taittonen Kuortaneelta.

Miesnäkökulmaa on antamassa pumppitankojen äärellä hämeenlinnalainen Jani Heinonen. Yhteistyökumppani Tuija Silver-Lager tarjoilee Poweria aamuun ja Tiina Väliaho vie zumban pyörteisiin.

Jokaiselle jotakin

Tunneissa on huomioitu erilaiset liikkujat. Monitoimihalli on jaettu kolmeen osaan ja valittavissa on kahdeksan erilaista ryhmäliikuntatuntia.

Tanssista nauttivalle on tarjolla Lavista, zumbaa ja kuntotanssia.

Lihaskuntotreeniä on pumpista Power-tuntiin. Aamun ensimmäisistä tunneista esimerkiksi lavatanssijumppa ja keppijumppa sopivat hyvin senioreille tai vasta-alkajille.

Myös kuntopiiriä jokainen voi kiertää omalla tehollaan. Kuntopiirissä voi testata myös tämän hetken villitystä, painollista hulavannetta.

Iltaohjelmassa ”Parasta ennen”

Päivän liikkumisen jälkeen on rentouttavaa jatkaa latautumista illallisen ääressä Alavariinissa. Parasta ennen-ohjelmaa on valmisteltu pilke silmäkulmassa.

Luvassa on Helena Kallion tekstejä naiseudesta keski-ikäisen näkökulmasta, lauluin teemaa komppaavat Tarja Pitkänen ja Minna Latvala.

Aikuisten naisten Pro Chenille-ryhmästä oman tanssillisen panoksensa ohjelmaan antavat Annu Kamunen, Merja Penninkangas, Terhi Herrala, Riitta Raivio, Anne Tuomisto, Tiina Uitto-Peltokangas sekä Satu Mäkelä.

Lisätietoja, hinnat ja Ilmoittautuminen alavoli.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliKeskipohjalaiset kyläaktiivit selvittivät Luoma-ahon salaisuutta!
Seuraava artikkeliVeroprosentit ennallaan Alajärvellä