11.6 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Pyhäinpäivän Sävelhartaus – Hän hoivan hellän antaa

Pyhäinpäivän aihe puhuu pyhien yhteydestä ja se on samalla kaikkien poisnukkuvien uskovien muistopäivä eli vainajien päivä.

Siksi perinteeseen on kuulunut, että viimeisen vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle sytytetään kynttilä.

Tänään lauantaina 2.11. se tapahtuu Lehtimäen kirkossa kello 14, jossa puhuu Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa kappelikuoro. Sävelhartaus jatkuu myös Alajärven kirkossa illalla kello 18.

Pyhäinpäivänä 2.11. Alajärven iltakirkossa kello 18 on ainutlaatuinen tilaisuus muistella läheisiä ja rakkaita konsertissa ”Hän hoivan hellän antaa”, jossa esiintyvät sopraano Leena Kosola, altto Vuokko Saariaho ja säestyksessä (urut, piano) Maria Väinölä.

Iltaan on vapaa pääsy. Järjestelyistä vastaa Alajärven seurakunta.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät