-5.3 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Lakko päättyi – Posti jakaa Torstai-lehden huomenna normaalisti!

Postialalle saatiin sopu. Palvelualojen työnantajat Palta ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU hyväksyivät tänään valtakunnansovittelijan eilen antaman sovintoehdotuksen uudesta työehtosopimuksesta postialalle. Sopuun päästiin myös Postin pakettilajittelijoita koskevassa erillisessä asiassa.

– Tilanne on ollut erittäin vaikea kaikille osapuolille. Posti on tyytyväinen, että sopu ja työrauha saatiin vihdoin vaikeiden neuvotteluiden ja pitkän lakon jälkeen. Postiala on suuren murroksen keskellä eikä ratkaisun löytäminen ollut helppoa, Postin väliaikainen toimitusjohtaja Turkka Kuusisto sanoo.

PAU:n lakot päättyvät välittömästi ja työntekijät palaavat työpaikoille. Kaikki Postin palvelut ovat käytössä ja lakon aikana syntynyttä sumaa päästään heti purkamaan.

Postista saamamme tiedon mukaan Torstai-lehden jakelun osalta päästään palaamaan normaaliin heti huomenna. Postista on luvattu, että Torstai-lehdet saapuvat jakelualueemme postilaatikkoihin huomenna tuttuun tapaan!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät