Lakko päättyi – Posti jakaa Torstai-lehden huomenna normaalisti!

Mainos[adrotate banner="3"]

Postialalle saatiin sopu. Palvelualojen työnantajat Palta ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU hyväksyivät tänään valtakunnansovittelijan eilen antaman sovintoehdotuksen uudesta työehtosopimuksesta postialalle. Sopuun päästiin myös Postin pakettilajittelijoita koskevassa erillisessä asiassa.

– Tilanne on ollut erittäin vaikea kaikille osapuolille. Posti on tyytyväinen, että sopu ja työrauha saatiin vihdoin vaikeiden neuvotteluiden ja pitkän lakon jälkeen. Postiala on suuren murroksen keskellä eikä ratkaisun löytäminen ollut helppoa, Postin väliaikainen toimitusjohtaja Turkka Kuusisto sanoo.

MAINOS

PAU:n lakot päättyvät välittömästi ja työntekijät palaavat työpaikoille. Kaikki Postin palvelut ovat käytössä ja lakon aikana syntynyttä sumaa päästään heti purkamaan.

Postista saamamme tiedon mukaan Torstai-lehden jakelun osalta päästään palaamaan normaaliin heti huomenna. Postista on luvattu, että Torstai-lehdet saapuvat jakelualueemme postilaatikkoihin huomenna tuttuun tapaan!

MAINOS
Edellinen artikkeliValkealammesta kaikkien yhteinen liikkumisen ja vapaa-ajan satumaa
Seuraava artikkeliTilitoimistot avasivat ovensa lukiolaisille