-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Keskustan Alajärven kunnallisjärjestö vaatii tekoja Suomen puolesta

Keskustan Alajärven kunnallisjärjestö on tehnyt kannanoton teoista Suomen puolesta. Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Sari Palmu kertoo, että kunnallisjärjestö on erittäin huolissaan Suomessa käynnissä olevasta yhteiskunnallisesta muutoksesta.

Kannanotossa todetaan, että kristillisten arvojen tunnustaminen ja perinteiden vaaliminen halutaan karsia varhaiskasvatuksesta ja kouluista. Aluehallintovirasto on kieltänyt ruokarukoukset ja joululaulujen laulamisen varhaiskasvatuksessa eikä koulun juhlia saisi järjestää kirkoissa.

MAINOS

Keskustan ei pidä hyväksyä eräitten poliittisten tahojen vaatimuksia korvata uskonto elämänkatsomustiedolla. Suomessa on edelleen valtionkirkko ja uskonnon harjoittamisen vapaus, mutta virkamiehemme ja muutamat poliittiset ryhmittymät haluavat kieltää kulttuuriimme kuuluvat perinteet.

Kristillisten arvojen karsimista varhaiskasvatuksesta ja kouluista perustellaan muita uskontoja harjoittavien kasvaneella määrällä. Varhaiskasvatuksessa ja kouluissa on käytössä korvaavan ohjelman käyttäminen niille, jotka eivät halua olla mukana kristillisiä perinteitä noudattavissa tapahtumissa.

Monet lapset ja nuoret voivat pahoin tänä päivänä, emmekä usko, että kristilliset perinteet vahingoittavat ketään. Kristilliset arvot korostavat toisten kunnioittamista, lähimmäisen rakkautta, huomioimista ja antavat toivoa toivottomuuden sijaan.

Meillä tulee olla oikeus tunnustaa uskoamme ja toivomme, etteivät virkamiehet ja poliitikot kiellä sitä kiellä. Keskustan Alajärven kunnallisjärjestö vaatii Keskustan puoluejohtoa, ministereitä sekä kansanedustajia puolustamaan kristillisiä arvoja yhteiskunnassamme.

Keskustan Alajärven kunnallisjärjestö vaatii Keskustaa puuttumaan myös maatalouden vaikeaan asemaan pikaisesti. Maatalouden kulut kasvavat, mutta tulokehitys laskee edelleen.

Maatalousyrittäjät ovat valtavan paineen alla työmäärän, paperitöiden sekä yleisen maataloutta syyllistävän ilmapiirin vuoksi. Suomalainen viljelijä tuottaa ruokaa eettisesti ja puhtaasti. Suomalaisen ruuan suosiminen tuo elinvoimaa alueillemme, luo valtavan määrän työpaikkoja ja on ilmastoteko.

Korkealaatuinen ja kattava elintarvikeketju takaa tuotteiden turvallisuuden ja jäljitettävyyden aina tilalle asti. Jatkuva syyllistäminen kiihdyttää tilojen lopettamisia eikä jatkajia ole helppoa löytää. Keskustan Alajärven kunnallisjärjestö haluaa turvata kotimaisen ruuan aseman ja viljelyn jatkumisen tulevaisuudessakin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät