-4.3 C
Alajärvi
lauantai 03.12.2022
spot_img

Tohtori Kiminkisellä on asiaa

TV:stä tuttu tohtori Tapani Kiminkinen tulee luennoimaan Lappajärvelle Itäkylän Nuorisoseuralle maaliskuun 11.päivä. Luennon järjestää Mahdollisuuksien maaseutu -hanke.

Maalaislääkäriksikin kutsuttu Tapani on pidetty luennoitsija, joka puhuu muun muassa maaseudun ihmisten hyvinvoinnista ja sen edistämisestä kansantajuisesti. Hän antaa elämäntapaohjeita terveellä maalaisjärjellä ja hersyvällä huumorilla höystettynä.

Yksin ei kannata jäädä, eikä neljän seinän sisällä kannata liikaa istua – ”kottiinsa on moni kuollu” tuumaa maalaislääkärikin.

Yhteisön, ystävien ja aktiivisuuden rooli hyvinvoinnille ja terveydelle on tärkeä. Mukavat harrastukset, sosiaalisuus ja läheiset ihmiset ovat oivallinen tapa pitää ajatukset ja mieli virkeänä.

Maaseudulla yhteisön hyvinvointia ja parempaa tulevaisuutta edistävät vaikutukset ovat helposti hyödynnettävissä ja toisista pidetään huolta.

Tohtori Tapani Kiminkinen toimii Saarijärven terveysasemalla lääkärinä, hän on lisäksi julkaissut lukuisia tietokirjoja ja muun muassa kolumneja. Kiminkinen tuli tunnetuksi Yle TV1:n esittämästä sarjasta Tohtori Kiminkinen.

Tule kuuntelemaan hauskaa luentoa, virkistymään, saamaan uusia ajatuksia ja voimaantumaan!

Luento on Itäkylän Nuorisoseuralla osoitteessa Luomalantie 17 kello 17.30, alussa kahvitus. Luento alkaa kello 18.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät