-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Soinin Kuntokulmassa työtä jatketaan asiakkaiden turvallisuutta painottaen

Fysikaalinen Hoitolaitos Soinin Kuntokulmassa työ jatkuu koronavirusepidemiasta huolimatta. Hygieniaan kiinnitetään huomiota vielä tavallistakin enemmän ja yrityksessä pysytään jatkuvasti kuulolla THL:n ohjeistuksista.

Soinin kuntokulman yrittäjät, fysioterapeutti Maija Rannila sekä osteopaatti, urheiluhieroja Tapio Rannila kertovat Kuntokulman toimineen Soinissa jo vuodesta 1994 saakka.

MAINOS

Yrityksen tilat löytyvät Soinin ydinkeskustasta. Yritys sijaitsee katutasossa ja siellä on tilavat sekä asianmukaiset hoitotilat. Lisäksi on noin kymmenelle hengelle sopiva liikuntatila peileillä varustettuna.

Kuntokulman palveluina on yksilöllinen fysioterapia, fysikaaliset hoidot, vaikeavammaisten lääkinnällinen yksilökuntoutus, hieronta, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia, osteopatia ja kinesioteippaukset. Lisäksi tarjolla on luento -ja ryhmäliikuntapalvelut, PhysioPilates-ohjaus ja terveystuotteiden myynti.

Kuntokulmassa käy kaikenikäisiä asiakkaita, likimain ”vauvasta vaariin. Valtaosa asiakkaista on kuitenkin työikäisiä tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä, jotka saavat Kuntokulmasta hoitoa ja ohjausta.

Koronaepidemian aikana seuraamme valtiovallan. Kelan ja THL:n ohjeistusta. Tällä hetkellä läsnäolokuntoutus on mahdollista, kun yhdessä asiakkaan kanssa sovimme siitä, Maija Rannila kertoo. Luonnollisestikaan asiakkailla tai hänen lähipiirillään ei saa olla flunssaoireita.

Käsiä Kuntokulmassa pestään nyt mennen tullen. – Pidämme hoitolaitoksen puhtaudesta nyt erityistä huolta ja valitettavasti ryhmäliikuntatunnit nyt eivät ole mahdollisia.

Koronavirusaikana Kuntokulman yrittäjät kehottavat asiakkaitaan ottamaan yhteyttä rohkeasti hoitojen ja ohjauksen mahdollisuudesta. – Myös etäkuntoutus on mahdollista, Rannilat vinkkaavat, ja neuvovat kiinnostuneiden ottamaan yhteyttä!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät