1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Eves tarjoaa laadukasta käyttövaatetta niin miesten kuin naistenkin tarpeisiin

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä toimivan naisten ja miesten käyttövaatteisiin keskittyvän Vaateliike Evesin kauppias Leila Honkonen osti liikkeen noin 1,5 vuotta sitten itselleen.

Hän osti tuolloin oman työpaikkansa, koska oli ollut liikkeessä aikaisemin töissä. Näin ollen oli turvallinen pohja lähteä myös yrittäjäksi, koska tunsi entuudestaan paikan ja sen asiakaskunnan.

MAINOS

Liikkeessä on tarjolla kattava valikoima naisten käyttövaatetta ja myös miehille löytyy monenmoista päällepantavaa.

Valikoimat keskittyvät sisäpukeutumiseen ja Leilalle on tärkeää löytää myyntiin tuotteita, jotka ovat laadukkaita, mutta silti keskihintaisia. Yksi tärkeä osa valikoimia ovat aikuisille naisille tarkoitetut housut, joista löytyy paljon malleja korkeallakin vyötäröllä.

Niinpä Leila ostaa valtaosan vaatteista ostopäiviltä Helsingistä, koska haluaa tutustua tuotteisiin kunnolla ennen päätöksentekoa. Tiettyjä merkkejä ostetaan myös paikan päällä liikkeessä käyviltä edustajilta.

Vaatteiden lisäksi valikoimissa on runsaasti erilaisia asusteita naisten laukuista miesten kravatteihin. Liikkeestä löytyy myös aitoja hopeakoruja.

Leilalla on yksi vakituinen työntekijä, Juulia Oksanen, ja kesän aikana on lisäksi ollut kiireapulaisia. Kesä onkin koronasta huolimatta ollut yllättävänkin vilkas ja moni tuttu, Etelä-Suomesta tullut asiakas on poikennut paikalle ihan siksi, että oli edellisellä reissullaan käynyt liikkeessä ja halunnut sinne uudelleen.

Asiakaskunnasta suuri osa onkin matkalaisia eri puolilta Suomea, mutta toki tärkeitä ovat myös Kyyjärven ja lähikuntien asiakkaat, joita käy mukavasti Karstulan, Perhon ja Alajärven suunnista.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät