0.7 C
Alajärvi
lauantai 27.4.2024

Mikko Paavola hyppäsi 22-vuotiaiden mestariksi

19- ja 22-vuotiaiden SM kilpailut järjestettiin Kemissä. Ankkureista oli mukana peräti viisi urheilijaa, ja he saavuttivat kaikkiaan kolme mitalia.

Mikko Paavola voitti viikko sitten Kalevan kisoissa miesten seiväshypyn Suomen mestaruuden ja voitti nyt myös 22-vuotiaiden mestaruuden.

Paavola voitti kilpailun ylitettyään 510 ensimmäisellä yrityksellään. Hän jätti 515 väliin ja päätti kilpailun kolmeen yrityksen korkeudesta 523.

Juhana Karjanlahti ja Mikko Paavola nappasivat SM-mitaleita.

Olosuhde Kemissä oli varsin haasteellinen rajun pyörivän tuulen ja sateen takia. Mikko jakoikin kiitosta seiväshypyn toimitsijoille, jotka toimivat hänen mukaansa joustavasti vaikeissa olosuhteissa. – Ajoittain varsin vaarallisen näköistä touhua, tuumasi Mikkokin.

Aleksi Yli-Mannila heitti M19 sarjan keihäänheitossa SM hopealle hyvällä tuloksella 73,74. Kilpailun voitti HKV:n Topias Laine tuloksella 77,47.

Kilpailua haittasi puuskainen sivuvastainen tuuli. – Mukavalta hopea tuntuu, koska en ole päässyt kahtena edellisenä vuotena SM kilpailuihin loukkaantumisten takia, sanoi Aleksi.

Juhana Karjanlahti oli SM pronssilla M22 sarjan moukarinheitossa tuloksella 60,26. Juhanan ennätys on tämän kesän aikana parantunut lukemiin 61,67. 22-vuotiaiden miesten mestaruuden voitti Sjundeå IF:n Roope Auvinen, joka heitti kesän parhaan tuloksensa 68,50.

Eucabeth Kivikangas oli mukana N19 sarjan kuulantyönnössä. Eucabeth teki hyvän nousujohteisen kilpailun työntämällä viidennellä kierroksella kesän parhaansa 12,38 sijoittuen neljänneksi. Mitalisija jäi vain neljän sentin päähän.

Teemu Tuomela juoksi 100m alkuerissä myötätuuleen ajan 11,19 ollen alkuerien 10. ja 200m:llä hän oli alkuerien 11. ajalla 23,07. – Jotenkin en saa juoksua kunnolla aukeamaan, kertoi Teemu vähän harmissaan.

24.8.20 klo 8.25 jutun kuvatekstejä muokattu.