-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Aisapari avaa vielä yhden tukihaun tälle vuodelle

Leader Aisapari on saanut potin palautuvia hankerahoja ja avaa tälle vuodelle vielä yhden tukihaun.

Hakuun toivotaan Merkki Päällä-strategian mukaisia investointi- ja perustamistukia paikallisille yrityksille, elinkeinollisia kehittämishankkeita – mukaan lukien yritysryhmähankkeet – sekä kehittämis- ja investointihankkeita, joiden hakijoina ovat paikalliset yhdistykset.

MAINOS

Hakemukset tulee olla Aisaparissa 15.10. mennessä.

Hakemus kannattaa mieluiten tehdä Hyrrä-järjestelmän kautta, mutta voi käyttää myös lomakkeita.

– Olkaa yhteydessä hyvissä ajoin, niin neuvomme sekä hakemuksen tekemisessä että liitteissä, jotta saadaan hankkeet mahdollisimman valmiina määräaikaan mennessä, Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää toivoo.

Liity jäseneksi

Korona muutti myös Aisaparin kokouskäytäntöjä ja sen vuoksi tämän vuoden kevät- ja syyskokous pidetään yhdistettynä. Vuosikokous on tiistaina 29. syyskuuta Härmän kylpylässä.

Kokouksen asialistalla on niin toiminnan suunnittelua kuin hallituksen jäsenten valintojakin, joten kannattaa tulla paikalle vaikuttamaan.

Aisaparin jäseneksi liittyminen onnistuu helposti kotisivun lomakkeella tai toimistolle soittamalla. Varsinaisia jäseniä voivat olla alueella asuvat yksityiset henkilöt, yhteisöt ja säätiöt ja kannatusjäseniksi voivat liittyä myös alueen ulkopuoliset vastaavat toimijat.

Aisaparin toiminta-alueeseen kuuluvat Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli.

Osallistu toimintaan

Tule mukaan Aisaparin toimintaan ja kerro ideasi alueen kehittämiseen. Tällä kaudella Aisaparilla oli jaossa reilut 10 miljoonaa julkista rahaa ja sillä on toteutettu lähes 400 yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen toivetta.

Leader-rahoituksen lähde on Manner-Suomen maaseuturahasto, joka rakentuu EU:n ja valtion tuesta. Lisäksi kunnat ja kaupungit sekä hankkeiden toteuttajat rahoittavat oman osuutensa.

Aisapari järjestää myös monenlaista toimintaa yhteistyössä kumppanien kanssa. Tänä syksynä kootaan esimerkiksi kyliä yhteen pitäjittäin. Ensimmäinen kokoontuminen on Alahärmässä 6.10. Voltin kotiseututalolla.

Kyläilloissa on tarjolla monipuolista tietoa, kuntovinkkejä ja puuhaa koko perheelle. Tilaisuuksissa on mukana myös Iskua Etelä-Pohjanmaalle -hanke opastamassa elvytystaitoihin ja kertomassa sydäniskureiden yhteishankinnasta kyliin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät