LC Lehtimäki jakoi pyöräilykypärät Taimelan ekaluokkalaisille

Tänä vuonna pyöräilykypärien sponsorina toimi Lehtimäen Osuuspankki, jonka edustaja Lotta Haaparanta ja lionsklubin uusi presidentti Kuisma Kujala jakoivat kypärät niin koulussa olleille kuin opettajan kautta lopuillekin oppilaille.
Mainos[adrotate banner="3"]

LC Lehtimäki on yhdessä paikallisten pankkien kanssa jakanut Taimelassa koulunsa aloittaville ekaluokkalaisille tyylikkään pyöräilykypärän jo noin 20 vuoden ajan. Se päässä on ylpeänä poljettu koulutielle.

Kun kypärä on sitten jäänyt kasvavalta lapselta pieneksi ovat sitä varmaankin käyttäneet perheen muutkin lapset.

MAINOS

Kaikkiaan perheisiin on vuosien varrella päätynyt satoja kypäriä. Koulunsa aloittavat ovat olleet lahjoituksen kohteena siksi että juuri tuolloin lapsen elinpiiri laajenee. On haluttu turvata lapsen itsenäistä liikkumista kaiken muun liikenteen seassa.

Leijonaklubi on hoitanut kypärälahjoituksen kaikki käytännön järjestelyt. Lehtimäen Osuuspankki ja Oma Säästöpankki ovat vuorovuosina kustantaneet kypärät.

Tänä vuonna sponsorina toimi Lehtimäen Osuuspankki, jonka edustaja Lotta Haaparanta ja lionsklubin uusi presidentti Kuisma Kujala jakoivat kypärät niin koulussa olleille kuin opettajan kautta lopuillekin oppilaille.

MAINOS
Edellinen artikkeliKuolleiden lasten muistopäivä on tänään
Seuraava artikkeliRoosanauha-keräys Alajärvellä perjantaina