0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Seitsemän uutta koronavirustartuntaa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tähän mennessä todettu 142 koronavirustartuntaa. Muutamia potilaita on sairaalahoidossa.

Eilen 12.10. todettiin seitsemän koronavirustartuntaa. Suurin osa tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin ja sairastuneista osa on ollut jo karanteenissa.

MAINOS

Seinäjoen IdeaParkin Powerissa on ollut maanantaina 5.10. kello 15-20 oireettomana myöhemmin koronapositiiviseksi todettu henkilö. Altistumisen riski asiakkaille on pieni.

Tuona iltapäivänä Powerissa käyneitä pyydetään seuraamaan vointiaan 15.10. saakka ja ottamaan yhteyttä koronaan sopivien oireiden ilmaantuessa omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettuna maakunnalliseen päivystysapupuhelimeen 116117.

Kurikan kampuksella on ollut keskiviikkona 7.10. oireettomana myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö.

Altistuneet on tavoitettu ja karanteenin on asetettu kahdeksan henkilöä. Muita kampuksella oleskelleita pyydetään seuraamaan vointiaan 18.10. saakka ja ottamaan yhteyttä koronaan sopivien oireiden ilmaantuessa omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettuna maakunnalliseen päivystysapupuhelimeen 116117.

THL:n ylläpitämässä ilmaantuvuuskartassa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku on 24,4 per 100000 asukasta viimeisen kahden viikon ajalta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 33409. Eilen tutkittiin 420 näytettä.

Koronatilannetta sairaanhoitopiirissä voitte seurata nettisivullamme, jonne päivittyy sekä tartuntatilanne että sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä www.epshp.fi/korona

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät